Slet kontaktpersoner fra iPhone på den hurtige måde, alle eller individuelt

Har du brug for at slette en kontakt fra iPhone? Måske vil du slette alle kontakter fra iPhone, iCloud, OS X, iPad og overalt de vises, så du kan starte med en helt tom adressebog? Du kan gøre det nemt og hurtigt, og mens du sletter en enkelt kontakt, er det hurtigt og nemt fra iOS i Applikationer-appen, da den eneste måde at slette hver enkelt kontakt på en hensigtsmæssig måde kræver brug af en Mac.


Vente! Dette er permanent
Før du fortsætter, anbefales det at tage et øjeblik at sikkerhedskopiere kontakterne først med iTunes eller iCloud eller via appen Contacts i OS X. Hvis du ikke sikkerhedskopierer dem, vil du permanent miste adressebogsdataene. Ved nogle lejligheder kan du gendanne slettede kontakter, men på grund af variabler med processen kan det ikke fungere, så det er bedst at ikke stole på det.

Dette er også ikke den ideelle måde at fjerne dubletter på, og hvis du bare prøver at klare en række gentagne poster fra den samme person i adressebogen, skal du huske funktionen til sammenlægning af duplikater, der vil gøre præcis det for dig. Prøv det først, selvom det ikke er skudtæt, og du skal muligvis manuelt gå igennem og enten slå sammen eller ødelægge de resterende gentagelser.

Parat? Lad os gå.

Slet alle kontakter fra iPhone og iCloud via OS X

Ved at bruge Contacts app i OS X kan du nemt slette alle kontakter fra en iPhone og fra iCloud. Dette kræver, at Mac og iPhone skal dele den samme iCloud-konto, som er den mest almindelige konfiguration. Dette er langt den hurtigste måde at slette alle kontakter fra ikke kun iPhone, men også iCloud og fjerner alt fra alle enheder konfigureret med samme iCloud-opsætning.

  1. Åbn appen Kontaktpersoner, der findes i / Programmer /, i ældre versioner af OS X bliver den kaldt "Adressebog"
  2. Hit Command + A til Select All, og tryk enten på Delete-tasten eller træk menuen Rediger ned og vælg "Slet kort"
  3. Bekræft at du vil slette de valgte kort ved at klikke på "Slet"

Da appen Contacts på Mac'en synkroniseres med iCloud, vil alle de kontakter, du har fjernet i OS X, blive slettet på iPhone næsten øjeblikkeligt. Da dette ikke blot sletter kontakterne fra Mac, iPhone og iCloud, er der ikke nogen hente adressebogen igen. Vær helt sikker på, at du virkelig vil fjerne alt eller ellers vil du irreversibelt miste alle navne, telefonnumre og data.

Slet individuelle kontakter direkte på iPhone

Du kan også slette kontaktkort direkte på iPhone selv, selv om det skal ske pr. Kontakt, da der for øjeblikket ikke er mulighed for at slette mere end én person. Dette gør det en langsommere proces end den tidligere metode.

  1. Åbn appen Contacts i iOS, tryk på kontakten for at slette, og vælg derefter knappen "Rediger" i hjørnet
  2. Rul ned og tryk på den store røde "Slet kontakt" -knap, bekræft sletningen af ​​kontakten, når du bliver spurgt
  3. Bekræft for at fjerne kontakten - Bemærk dette synkroniseres med iCloud og fjerner den samme kontakt fra andre iCloud-synkroniserede enheder på samme tid
  4. Gentag som nødvendigt for at fjerne andre individuelle kontakter

Du kan slette en, flere, alle eller enhver kontakt direkte fra iPhone, iPad eller iPod touch. Den iOS-baserede metode understøttes af alle iOS-versioner, selvom den kan se lidt anderledes ud, afhængigt af den udgivelse du bruger. Her ser det ud til, hvordan det ser ud i en tidligere udgave med anderledes udseende, men samme funktionalitet til at slette kontakten fra adressebogen :

Det er klart, at denne per-person-tilgang er meget langsommere end den desktop-tilpasningsversion, hvorfor vi noterer det andet, selvom det er bekvemt at være på selve enheden.

Formentlig vil der være en funktion, der gør det muligt at slette flere kort fra adressebogen i en fremtidig version af iOS, men for nu er den en-til-en tilgang det eneste der er muligt uden at gå helt ud og slette alt fra iPhone ved at nulstille til fabriksindstillinger. Ulempen ved denne tilgang er, at når du ikke har tabt alt, er iPhone, når du er tilsluttet den samme iCloud-konto igen, vil alle kontaktdata bare genoplæse igen på enheden.

Kendskab til en bedre måde at fjerne oplysninger fra iOS-adresselistenes adressebog? Vær sikker på at dele den med os i kommentarerne!