Sådan oprettes en trådløs printer på en Mac

Trådløse printere kan bruges på et hjemmekontor eller et forretningskontor, så en printer kan servicere mange computere. Med en trådløs printer kan du udskrive dokumenter fra en Mac-computer uden direkte at forbinde computeren til printeren. Dette er nyttigt på kontorer, hvor netledninger ikke findes, eller i midlertidige kontorer, hvor du ikke vil investere tid og penge til at installere et kablet netværk. Du vil muligvis også have en trådløs printer i dit hjem, så alle familiens computere kan udskrive til kun en printer uden at kludre dit hjem med kabler.

Trin 1

Vælg dit Wi-Fi-netværk ved hjælp af printerens indbyggede kontroller. Du bliver muligvis bedt om at indtaste dit netværksbrugernavn og adgangskode, hvis det er et beskyttet netværk.

Trin 2

Installer den nødvendige printerdriver på din Mac fra den cd, der fulgte med printeren. Hvis der ikke fulgte nogen cd med din printer, skal du gå til producentens websted og downloade softwaren til din printermodel.

Trin 3

Vælg "Systemindstillinger" fra Dock.

Trin 4

Vælg kontrolpanelet "Udskriv & fax" i sektionen Hardware.

Trin 5

Klik på ikonet "+" i venstre side af kontrolpanelet.

Trin 6

Vælg fanen "IP" øverst i pop op-vinduet, og vælg "Internetprotokol IPP" fra listen over tilgængelige protokoller.

Trin 7

Indtast din trådløse printers IP-adresse og kønavn.

Trin 8

Vælg den korrekte printerdriver i rullemenuen "Udskriv ved hjælp af".

Klik på knappen "Tilføj" for at afslutte opsætningen af ​​den trådløse printer. Printeren vises nu som en tilgængelig enhed, næste gang du udskriver et dokument.