Sådan nedgraderes iOS 10 Beta til iOS 9.3.3

Kører du iOS 10 beta, men har besluttet, at du vil nedgradere og vende tilbage til en stabil iOS 9.3.3-version? Det er forståeligt, da iOS 10 beta er slags buggy, og det er ikke beregnet til en førende tidspublikation endnu. Vi viser dig præcis, hvordan du går tilbage fra iOS 10 beta tilbage til iOS 9. Nedgraderingsprocessen er forholdsvis enkel, så hvis du er færdig med at teste iOS 10 beta eller bare er færdig med fejlene, kan du hurtigt vende tilbage til iOS 9 på enhver iPhone, iPad eller iPod touch.


For at komme i gang skal du bruge et USB-kabel til iPhone eller iPad til at oprette forbindelse til computeren, og den nyeste version af iTunes, der er installeret i Mac OS X eller Windows. Bortset fra det, er det bare et spørgsmål om at bruge den rigtige firmware ipsw-fil til at nedgradere fra iOS 10 beta med at vende tilbage til iOS 9.

Nedgrader iOS 10 Beta Tilbage til iOS 9.3.3

Nedgraderingen fra iOS 10 virker ved at genoprette en enhed til iOS 9.3.x. Dette vil effektivt slette iPhone eller iPad, så du vil være sikker på at du har lavet en backup, ellers vil du miste dine ting.

 1. Før du laver noget andet, skal du sikkerhedskopiere din iPhone, iPad eller iPod touch (hvis du allerede har en pre-iOS 10 beta-sikkerhedskopiering, kan du gendanne det også, skal du være sikker på at du har en sikkerhedskopi)
 2. Download iOS 9.3.3 IPSW-filen herfra til din iPhone eller iPad, og læg den et eller andet sted, som skrivebordet. Modellen skal svare til IPSW for nedgradering til arbejde ellers får du en fejl i iTunes
 3. Start iTunes, og tilslut derefter iPhone, iPad eller iPod touch til computeren med et USB-kabel
 4. Vælg enheden i iTunes og gå til siden Oversigt, og gør derefter følgende:
  • For Mac OS X: OPTION + klik på knappen "Gendan iPhone"
  • For Windows: SHIFT + klik på "Gendan" knappen

 5. Naviger til og vælg den iOS 9.3.3 firmware .ipsw-fil, der blev downloadet tidligere, og vælg at Opdatere

For at være helt klart, vil dette slette enheden og nedgraderes fra iOS 10 beta til iOS 9.3.x, det virker som enhver anden IPSW gendannelse i den forstand.

Når nedgraderingen er færdig, kan du gendanne fra en tidligere foretaget backup.

Hvis du ikke lavede en backup før nedgradering (eller opdatering til iOS 10 i første omgang), vil du miste alle dine data på iPhone eller iPad. Derfor er det vigtigt at sikkerhedskopiere, og hvorfor det er vigtigt kun at køre beta system software på en ikke-primær enhed, der ikke har vigtige oplysninger eller medier på den.

Nedgradering iOS 10 mislykket? Prøv nedgradering i genoprettelsestilstand

Nogle brugere rapporterer den typiske nedgraderingsproces for at afinstallere iOS 10 og fjerne betaen mislykkes. Dette skyldes sandsynligvis et proceduremæssigt problem, men uanset årsager er en anden mulighed at nedgradere iPhone eller iPad i Recovery Mode, som fjerner iOS 10 med en Recovery Update og Restore-proces i stedet.

Sikkerhedskopieres før du begynder, som altid.

 1. Slut iOS-enheden til at nedgradere til en computer, og åbn iTunes
 2. Force genstart enheden i Recovery Mode ved at trykke på knappen Home og Sleep / Power i ca. 15 sekunder, indtil du ser Apple-logoet. Fortsæt med at holde knapperne nede, indtil du får besked om, at iTunes meddeler en enhed i genoprettelsesfunktionen
 3. Vælg "Opdater og gendan" fra skærmen Recovery Mode - dette vil slette enheden og placere en ren installation af iOS 9.x på enheden og derved afinstallere iOS 10 helt
 4. Når genoprettelsesopdatering og gendannelse er færdig, skal du vælge at gendanne fra en sikkerhedskopi, eller konfigurere enheden som ny

Eventuelle spørgsmål eller kommentarer? Lad os vide din erfaring nedgradering iOS 10 beta i kommentarerne nedenfor.