Sådan løses "Forsinket skrivning mislykkedes" i Windows

Når din computer siger "forsinket skrivning mislykkedes", betyder det, at en harddisk bliver overbelastet et eller andet sted nede på linjen. Fejlen "forsinket skrivning mislykkedes" er stærkt forbundet med ældre operativsystemer som Windows XP over moderne samtidige, men det er stadig muligt at producere fejlen på et moderne system. Operativsystemforbedringer og betydeligt hurtigere hardware har fjernet mange af rodproblemerne i forbindelse med fejlen; at køre enten ældre hardware eller ældre operativsystemer kan vække dette gamle problem.

Trin 1

Åbn Charms-søgefeltet, indtast "Device Manger", og vælg "Device Manager" blandt resultaterne. Enhedshåndtering er et program, der lader brugeren se, hvilken hardware der er installeret på computeren og foretage justeringer af hardwareindstillingerne. Ældre operativsystembrugere kan få adgang til Enhedshåndtering ved at trykke på "Windows Key-R", skrive "devmgmt.msc" og trykke på "Enter".

Trin 2

Udvid træet "Diskdrev", højreklik på harddisken og vælg egenskaber. Din harddisk kan være angivet som en tilsyneladende tilfældig samling af bogstaver og tal efterfulgt af teksten "ATA Device." Enhedshåndtering viser mere end et harddiskikon, hvis din computer har flere harddiske.

Åbn fanen "Politikker", fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Aktivér skrivecaching på enheden" og klik på "OK" for at deaktivere funktionen. Dette vil sikre, at computeren altid skriver til harddisken med det samme, hvilket eliminerer fejlen på bekostning af langsommere harddisken. Hvis du har mere end en harddisk, skal du gentage processen for hver enhed.