Sådan får du iMessage på Android med WeMessage

Hvis du er en Android-bruger, og du ønsker, at du havde iMessage på din enhed, vil du være glad for at høre, om der er en løsning, der effektivt bringer iMessage til en Android-enhed. Det hedder WeMessage, og det er en tredjepartsindsats, der bruger en interessant løsning til at få iMessage på Android-enheder.


Men der er en fangst; du skal selv have en Mac, sammen med en Android-enhed. Mac'en er nødvendig, fordi weMessage virker ved i det væsentlige at bruge en Mac som et software relæpunkt, som derefter sender meddelelserne videre til Android-enheden og tilhørende Android-app og omvendt. Dette opnås ved at køre en weMessage server app på Mac, som gør det muligt for klienten, at viMessage Android app sender og modtager iMessages.

Uanset om du har tillid til en tredjepartstjeneste til at videresende dine meddelelser, er det op til dig, men hvis du absolut skal have iMessage sendefunktioner på en Android-telefon eller -tablet, kan det være en rimelig løsning.

Bemærk, at denne fremgangsmåde er forskellig fra at bruge iMessage på en Windows-pc ved skærmdeling, selvom du helt sikkert kunne replikere denne tilgang på Android og med en VNC-klient også, hvis det ønskes, hvilket ville omgå behovet for at bruge en tredjepartstjeneste til at viderestille eventuelle meddelelser . Brug enten, eller hverken, det er op til dig også.

Hvis dette lyder tiltalende eller interessant for dig, kan du downloade klientapp samt serveren fra udviklerens websted:

  • Tjek WeMessage her

Bemærk, at du også skal have Java på Mac, og aktivere nogle specifikke tilgængelighedsfunktioner, som gør det muligt for WeMessage at køre som forventet.

Udvikleren har lavet en nyttig gennemgangsvideo om, hvordan jeg får iMessage til at arbejde på Android ved hjælp af WeMessage og weServer, du kan se det nedenfor:

Og hvis du bare vil have en lille overblik video, der demonstrerer WeMessage-appen i aktion for at sende og modtage iMessages på Android, oprettede udvikleren en af ​​dem også:

WeMessage er en vanskelig løsning, der giver Android adgang til imessage, men det virker tilsyneladende fint - i hvert fald alligevel - selv om det ikke ville være for overraskende, hvis det blev lukket på et tidspunkt.

Hvad angår en officiel iMessage til Android-app fra Apple, forekommer det usandsynligt, da Apple synes at foretrække at holde iMessage-platformen begrænset til Apple-enheder, men hvem ved, måske vil det ske?

Og hvis alt dette lyder for komplekst, så vælg iMessage over VNC og Screen Sharing trick, der fungerer sammen med Windows, Linux og Android, men kræver også en Mac. Det er ret nemt at installere, og giver generel ekstern adgang til hele Macen sammen med imessage fra enhver enhed, der kan autentificere til Mac-værten.

Sans en moderne Android-enhed Jeg kan ikke teste dette selv for øjeblikket, men hvis du giver det en chance, kan du dele din oplevelse i kommentarerne nedenfor.