iPad 3 Startdato bekræftet: 7. marts

Det er officielt: Apple vil afsløre den næste iPad den 7. marts i San Francisco klokken 10:00 PST. Bekræftelsen af ​​den tidligere rygte dato kom i form af pressebutikker sendt ud i morges med et billede, der viser, hvad der ser ud til at være en high definition iPad-skærm og ordene " Vi har noget, du virkelig skal se. Og rør.

Siden invitationen blev sendt ud, har Bloomberg chimeret ind for at bekræfte, at iPad 3 vil indeholde den meget forventede højopløsningsdisplay, som er "i stand til større opløsning end den nuværende iPad, med flere pixels på skærmen end nogle HD-tv'er ... pixelerne er små nok til at få billederne til at se ud som trykt materiale, "en quad core CPU og større grafikbehandlingsfunktioner, og være kompatible med betydeligt hurtigere 4G LTE trådløse netværk, og noterer sig, at iPad vil modtage LTE-support forud for iPhone på grund af det større batterikapacitet. Sidstnævnte antyder, at iPhone 5 vil have 4G LTE også.

Derudover opførte MacRumors nogle billeder af en digital kaliper, der måler tykkelsen af, hvad der hævder at være den bageste skal på en iPad 3. Skallen selv er identisk med iPad 2 bag aluminiumsindkapslingen, men den måler ind på 9, 5 mm eller ca. 0, 8 mm tykkere end den nuværende iPad 2. Til en vis sammenligning med et håndgribeligt objekt er iPhone 4 også 9, 5 mm tyk.

Der er ingen oplysninger om iPad 3 tilgængelighed efter den indledende lancering, men typisk frigiver Apple nye iOS-produkter inden for en uge eller to efter meddelelsen. I betragtning af den enorme interesse i en retina-screenet quad core iPad, kan vi kun håbe på, at forudbestillinger vil blive tilbudt via Apples Online Store, ellers forvente lange linjer, daglige udsalg og uger til måneder før forsyningen fanger op til efterspørgslen.