Scan kreditkortoplysninger med iPhone-kamera i Safari

Hvis du shopper på internettet fra Safari med iPhone, kan du gøre din check-out tid hurtigere og meget nemmere ved at bruge en stor indbygget scanningsfunktion til at scanne kreditkortoplysninger. Dette bruger iPhone kameraet til at trække information direkte fra kortet, hvilket forhindrer dig i at indtaste det sekstifrede nummer, kortnavn og udløbsdato manuelt.


For at få adgang til kreditkortscanneren behøver du simpelthen at være i en checkout-del af et websted i Safari til iOS. I dette eksempel bruger vi Amazon.

Når du er på check-siden, hvor webstedet anmoder om at indtaste kreditkortoplysninger, skal du trykke på indtastningsområdet for kreditkort og derefter se over tastaturet for knappen "Scan kreditkort". Du skal bare trykke på det, der åbner iPhone-kameraet, hvor du kan scanne kreditkortet.

For at opnå de bedste resultater skal du indstille kreditkortet til at blive scannet ned mod en neutral overflade, og hold så kameraet konstant, og det vil trække detaljerne fra forsiden af ​​kortet.

Alle kreditkortoplysninger bliver scannet på denne måde, herunder navn på kortet, kortnummeret selv og udløbsdatoen. Du skal stadig selv indtaste sikkerhedskoden fra bagsiden af ​​kortet (forudsat at det er et Visa eller Mastercard), men det er helt sikkert meget nemmere end at indtaste alle dataene alene.

Denne funktion er tilgængelig på alle iPhone og iPad hardware, der kan køre en moderne version af iOS og udstyret med et kamera. Det gør det lidt mere universal end f.eks. Konfigurering af Apple Pay, som kræver de nyeste modeller.

Endelig er en anden mulighed værd at nævne for hurtige betalinger at bruge iCloud nøglering og gemme kreditkort detaljer, som kan autofilled over iOS og OS X.