Få adgang til nyere fotos ved at dreje til venstre fra iPhone-kameraapp

Vil du se de seneste billeder, du lige har taget med dit iPhone kamera? I stedet for at lukke kameraets app og derefter starte i Photos-appen og derefter Camera Roll, kan du gå en anden rute direkte fra Camera-appen!


Hvis du vil se de seneste billeder, du har taget på iPhone, iPad eller iPod touch med det samme fra Camera-appen, uden at skulle åbne andre apps i iOS, skal du blot gøre følgende:

  1. Tryk på det lille billede miniaturebillede i hjørnet af Camera app
  2. Dette åbner en fotobeskeder som Fotos-appen, men i Kameraapp og er begrænset til kun de nyligt taget billeder
  3. Se flere billeder ved at trække venstre gestus fra det pågældende kameraafsnit for at afsløre alle fotos indeholdt i kamerarullen, der var fra billedsessionen - gamle billeder vil ikke være tilgængelige her

Du kan løbende vende igennem, og standardfotofunktionerne er også tilgængelige, fra at sende som MMS eller e-mail til at slette billedet.

Dette virker lidt anderledes i ældre versioner af iOS versus nye versioner af iOS: I ældre versioner af iPhone-software kan du bare sveipe til venstre lige fra Camera-appen for at få adgang til Camera Roll.

Denne gestus fungerer ikke i nye versioner af Camera app, men fordi de nye versioner bruger gester til at skifte mellem video, fotos, firkantet, panorama og slow-motion kameraoptagelse. Men når du er i kameravalsen, arbejder gestusningen for at vende mellem billederne det samme.