iPhone 3G kører langsomt efter iOS 4? Fremskynde din langsomme iPhone 3G med disse tips

Hvis din iPhone 3G kører virkelig langsomt efter installationen af ​​iOS 4, er du ikke alene. Mens iOS 4 er et godt operativsystem til nyere iPhone-modeller, gør det til min ældre iPhone 3G langsommere til en gennemgang, med alt forsinket og stammende for at komme i kontakt. Til tider er det praktisk talt ubrugeligt. Så hvad kan du gøre for at fremskynde det?

Opdatering: Den første ting du skal gøre er at få fat i iOS 4.1-downloaden, da den løser nogle af hastighedsproblemerne. Når du har installeret iOS 4.1, kombinerer du opdateringen med følgende tips for at genvinde din iPhone 3G-hastighed:

Deaktiver Spotlight på iPhone 3G

Hvis iOS 4 har din iPhone 3G-gennemsøgning, skal du deaktivere Spotlight-søgning:

  • Tryk på "Indstillinger"
  • Tryk på "General"
  • Naviger til og vælg "Home Button"
  • Rul ned til "Spotlight Search"
  • Deaktiver alt ved at trykke på afkrydsningsfeltet ud for hvert element
  • Afslut indstillinger

Du kan lade nogle af Spotlight-søgeartiklerne være aktiveret, men jeg finder, at den bedste hastighedsforbedring kommer fra at deaktivere alt.

Jeg bruger ikke engang Spotlight på min iPhone, så jeg savner slet ikke denne funktion, men det ser ud til at forbedre hastigheden på iPhone 3G i almindelige opgaver som at skifte mellem skærme, rulle gennem tekstbeskeder og e-mails og endda lancering af nogle apps.

Nederste linje: Hvis du ikke bruger Spotlight i iOS, skal du deaktivere det!

Hård reset iPhone 3G

Hård nulstilling af din iPhone kan fremskynde det et stykke tid. Sådan gør du det:

  • Tryk og hold Home-knappen og Sleep / Wake-knappen samtidig, og hold begge i ca. 5 sekunder
  • Ignorer den typiske 'Slide to power off message' og fortsæt med at holde begge knapper, indtil iPhone slukker
  • Når din iPhone 3G nulstiller sig selv, kan du stoppe med at holde knapperne, det tager cirka 10 sekunder at nulstille iPhone
  • Lad iOS starte som normalt, din telefon skal midlertidigt sped op

Dette virker, fordi det rydder din iPhone's hukommelse helt, men det er mindre af en permanent løsning end at deaktivere Spotlight, da caches og hukommelse uundgåeligt vil være fulde igen.

Gendan fabriksindstillingerne og gendan ikke fra backup

Jeg kan ikke lide denne løsning, meget fordi du mister dine sikkerhedskopier, men det ser ud til at hjælpe iOS 4 med at køre lidt bedre på iPhone 3G. Dybest set gør du bare en ren iOS 4-installation på iPhone, men så er du tilbage med en tom telefon. Du kan selvfølgelig nemt genindlæse din musik, men du vil miste alle dine iPhone-SMS-beskeder, kontakter, apps og stort set alt andet, der gjorde det til din telefon.

Nedgrader fra iOS 4 til iOS 3.1.3

Hvis du er helt dristig med iPhone 3G og iOS 4, kan du altid nedgradere til den tidligere OS-version, men det er ikke en særlig sjov proces, og du taber selvfølgelig alle iOS 4-funktionerne.

Tanker på iPhone 3G og iOS 4

Jeg ved, at jeg ville have været irriteret, hvis Apple havde forladt iPhone 3G fra at kunne opgradere til iOS 4, men jeg har lyst til, at forestillingen er bare forfærdelig. Det er ikke underligt, at de udeladte multitasking og baggrundsbilleder, men selv uden disse funktioner går det bare ikke godt på den ældre og langsommere hardware af 3G. Der er nogle rygter (dvs. ønsketænkning), hvirvler, at når iOS 4 til iPad udgives, og iOS 4-versionerne er broet i iOS 4.1 (eller uanset versionen ender med at blive), vil forestillingen forbedres på iPhone 3G. Jeg regner ikke med det, og her er hvorfor: iOS 4.1 beta er allerede tilgængelig til download, og folk har lagt det på deres iPhone 3G til praktisk talt ingen nytte. Måske vil fremtidige versioner ændre sig, og vi ved det bare ikke, men i øjeblikket er jeg ikke fan af iOS4 min ældre iPhone 3G.

Opdatering: Den endelige udgivelse af iOS 4.1 gør iPhone 3G køre meget bedre end iOS 4, men iPhone OS 3.1.3 er stadig hurtigere. Det er op til dig, om iOS 4-funktionerne er værd at præstations hit.

Åh, og hvis du har en iPhone 3G, gør dig selv en tjeneste og opgrader ikke til iOS 4! Mapper og redigering af spillelister er ikke værd at den enorme afmatning!