Sådan ser du Boomerang TV gratis online

Boomerang TV er en kabelkanal, der viser tegnefilm, der oprindeligt blev sendt på Cartoon Network, og som er blevet flyttet til Boomerang efter at være droppet fra Cartoon Network-serien. Nogle websteder tilbyder gratis visning af tegnefilm og programmer, der aktuelt udsendes på Boomerang TV.

Ret din browser til et af de mange websteder, der tillader visning af Boomerang-tegneserier og tv-shows. Valgmulighederne inkluderer Boomerangs hjemmeside, der har spil til børn, Cartoon Networks hjemmeside, der ligner Boomerang og bærer showsne, fordi det er Boomerangs søsterkanal, og TV Channels Free, der leverer tv-kanaler fra en række kilder. Nogle websteder som Boomerang og Cartoon Network er børnevenlige, mens andre har forskellige kanaler og måske ikke har børnevenlige muligheder.

Klik på den ønskede tv-kanal. Medmindre du bruger et direkte websted relateret til Boomerang, skal kanalen vælges. Hjemmesider som gratis tv-kanaler tilbyder et stort udvalg af kanaler og programmer.

Klik på showet. Boomerang har en række tegneserieshows tilgængelige, der passer til alle publikum fra syv år og opefter. Showene er primært børnevenlige og passende til børn. Hvis du ser en live kanal, som nogle hjemmesider tillader, skal du blot klikke på "Afspil", når kanalen vises.

Tips

Nogle websteder kræver muligvis, at afspillersoftwaren er installeret på din computer, før Boomerang-programmerne kan afspilles. Installer det relevante afspillersystem, hvis det ikke allerede er tilgængeligt på computeren. For at installere skal du klikke på kørselsindstillingen, når pop op-vinduet vises.