iPad 2 Review Roundup: Tyndere, Hurtigere, 512 MB RAM, Du vil have en

Anmeldelser til iPad 2 begynder at blive vist, og som forventet er de overvældende positive og konkluderer generelt, at det er den bedste tablet på markedet. Bortset fra overdådige ros på den nye model bekræfter flere af anmeldere også en af ​​de iPad 2-specs, som hver nørde tænkte på; iPad 2 har 512 MB RAM.

Teknisk set har Engadget sandsynligvis den bedste anmeldelse, komplet med test af batteriets levetid, browserens ydeevne, prøver fra kameraet og et solidt softwareoversigt. Her er hvad de i sidste ende konkluderer:

Det kan frustrere konkurrencen for at høre dette, men det må siges: iPad 2 er ikke bare den bedste tablet på markedet, men det føles som den eneste tablet på markedet. Så meget som vi gerne vil sige, at noget som Xoom har truet Apples tilstedeværelse i dette rum, er det svært (hvis ikke umuligt) at gøre det.

Og Daring Fireball:

Faktum er, Apple fik det rigtigt med iPad 1 på næsten alle måder, og iPad 2 afspejler det. Hvis du ikke kunne lide den originale iPad, vil du ikke lide iPad 2. Hvis du kunne lide den originale iPad, vil du gerne iPad 2 endnu bedre.

Og Wall Street Journal:

iPad 2 flytter målposterne [af tabletter] ved at være slankere og lettere, øge hastigheden og strømmen og holde sine prisfordele, tilgængelige apps og batterilevetid. Fra nu af kan jeg komfortabelt anbefale det som den bedste tablet til gennemsnitsforbrugere.

Og New York Times:

... så meget forbedring i tynde, vægt og hastighed forvandler oplevelsen.

Og Macworld:

IPad 2 hæver baren Apple sæt et år siden - og det er på tide for resten af ​​branchen at scramble igen for at indhente.

Med andre ord, vil du have en iPad 2, og aktuelle tablet sammenligninger betyder ikke noget meget fordi der ikke er nogen konkurrence endnu.

iPad 2 vil være tilgængelig den 11. marts. Hvis du ønsker at få en på udgivelsesdag, er her hvor du kan købe en, men du bør forvente linjer.