Sådan finder du telefonnumre i Storbritannien

Moderne teknologi har gjort det muligt at finde information om stort set enhver eller enhver virksomhed hurtigt og nemt. Hvis du søger efter et individuelt eller forretningstelefonnummer i Storbritannien, er der flere gratis metoder, der kan bruges til at finde nummeret. Hvis de gratis metoder mislykkes, på grund af at personen fjerner deres liste fra telefonbogen, findes der mange websteder, der tilbyder lokaliseringstjenester mod et gebyr.

Trin 1

Udfør en søgning i din foretrukne søgemaskine for enhver virksomhed, hvis telefonnummer du vil finde. De fleste webbrowsere er i stand til at registrere din placering og viser lokale poster sammen med telefonnumre først. Derudover returnerer søgning ofte virksomhedens websted, som næsten altid indeholder deres telefonnummer.

Trin 2

Søg i online telefonbøger, der er specifikke for Storbritannien, for at finde enkeltpersoner og virksomheder. Alt hvad du behøver for at søge efter en person er typisk deres for- og efternavn. Telefonbøger som The Phone Book fra BT og Whitepages UK tillader brugere at søge efter enkeltpersoner og virksomheder uden navn uden beregning.

Trin 3

Se en traditionel telefonbog. Flere virksomheder leverer fysiske telefonbøger direkte til din hoveddør. Disse bøger indeholder både hvide sider til private lister og gule sider til virksomhedsfortegnelser. Både enkeltpersoner og virksomheder er opført i alfabetisk rækkefølge; enkeltpersoner er dog anført efter efternavn, og virksomheder er anført med det første ord i firmanavnet.

Søg efter en person, der kun bruger en betalt "People Finder" -tjeneste, efter at alle andre metoder er mislykkede. Der er en række forskellige websteder, der tilbyder denne service i Storbritannien, inklusive UK People Finder og 123 People. Disse websteder opkræver gebyrer, der varierer efter de data, der returneres i søgeresultaterne. Sørg for at shoppe rundt til den bedste pris.