Mindre iPad med 8 "skærm bliver testet af Apple

Det er rygtet, der bare ikke vil dø, Apple siger sig at være aktivt at teste en iPad med en mindre 8 "skærm, ifølge en ny rapport fra Wall Street Journal.

Tjenestemænd hos nogle af Apples leverandører, der nægtede at blive navngivet, sagde, at Cupertino, Calif. -baseret firma har vist dem skærmdesign til en ny enhed med en skærmstørrelse på omkring 8 tommer, og sagde, at det er kvalificerende leverandører til det.

Den mindre screenede iPad siges at have den samme skærmopløsning som den eksisterende iPad 2 på 1024 × 768 pixels. Wall Street Journal advarer om, at "Apple, der arbejder med leverandører for at teste nye designs hele tiden, kunne vælge ikke at fortsætte med enheden", men foreslår, at Apple løbende kigger på de mindre iPads som en måde at udvide produktlinjen på i et stadig mere konkurrencedygtigt marked.

Mange konkurrerende Android-tabletter har valgt mindre skærme, mest til begrænset succes, selvom Kindle Fire er blevet ganske populær siden starten i sidste år. Ryder om Apple arbejder på mindre iPads, eller "iPad Mini", har eksisteret i nogen tid, med en nylig rapport fra DigiTimes om, at en sådan enhed kunne sende i fjerde kvartal af dette år.

For øjeblikket er den eneste nye iPad, du bør forvente, iPad 3, som forventes annonceret den 7. marts med en nethinde, 4G LTE og en quad-core CPU.