Fordele og ulemper ved Peachtree

Regnskabscomputerprogrammer findes i alle former og størrelser. Peachtree bevarer styrken ved andre programmer, mens den gemmer et imponerende udvalg af beholdningsfunktioner og rapportering. Dette program er både velkendt og fuld af pålidelige egenskaber, men det har også sin andel af ulemper, der skal tages i betragtning - inklusive omkostninger, vigtige manglende funktioner og brugerkompatibilitet.

Ikke lagerbeholdning

Regnskabsfunktionerne i Peachtree giver brugerne mulighed for at oprette ikke-beholdningsdele og serviceartikler, såsom varer, der er købt og solgt, men ikke lagerført, men har altid været svag på rapporteringssiden. Regnskabsdelene fungerer fint, ligesom de finansielle rapporter, men når man sorterer, hvor meget af en ikke-lagerbeholdning eller en servicepost, du har solgt, er der nogle alvorlige ulemper. Varer, der ikke er til rådighed, har ikke oplysninger tilgængelige. Senere opdateringer har tilføjet en rapport for at vise, hvilke varer der sælges af kunden, men ikke efter varen. Dette er en stor ulempe ved et så efterspurgt produkt som Peachtree.

Nye brugere

Selvom Peachtree er et meget kraftigt regnskabssystem, kan det være hårdt for nye brugere at forstå hurtigt, især dem uden regnskabsbaggrund. Det gør sit bedste for at komme i gang så let som muligt ved at tilbyde omkring 75 diagramskabeloner, der hjælper med at gøre programfunktionerne forståelige og klar til brug. Også Peachtree har en stærk liste over vejledninger, der hjælper med at forklare funktioner såsom indtastning af data i felter. Desværre er andre funktioner, såsom at hæve budgetter og analysere arbejdskraftudgifter, gjort alt for komplekse og kan stoppe mange virksomheder i deres spor.

Producenter, detail og tjenester

Virksomheder, der fremstiller deres egne varer, finder Peachtree's egenskaber stærke. Peachtree Premium tilbyder en meget praktisk konsolideringsfunktion til virksomheder, der driver flere virksomheder under en enkelt paraply. Sporing af samlinger, accept af delvise forsendelser og håndtering af drop forsendelser er standard. Peachtree giver dig også mulighed for at definere foretrukne leverandører, oprette masterelementer og tildele relaterede substock-emner.

På ulempen er detail- og servicevirksomheder ikke i nærheden af ​​lige så forkælede. Peachtree tilbyder intuitive, kraftfulde lønningsfunktioner såsom bogføring af lønmodtagere, timemedarbejdere og tipede medarbejdere; fordeling af løn ved hjælp af op til 20 niveauer og sporing af ferie og sygetid. Dens største svaghed er i rapportering, hvor dets valg af filtre og muligheder lader meget tilbage at ønske.

Koste

Den sidste overvejelse, der skal foretages inden køb af Peachtree, er, om programmet er prisen værd. Peachtree Complete koster $ 300 fra 2010, men Peachtree Premium koster $ 500. Dette er dyrere end Peachtree's mange konkurrenter såsom Quickbooks og for dyrt for mange kommende virksomheder. Mange af de ekstra funktioner, der er tilføjet fra den meget billigere Peachtree First, kræves for optimal ydeevne, såsom den øgede lagerbeholdning og forsendelsesmanifest, og hvad der spares i omkostninger, går tabt i tid og kræfter.