Beta 5 af MacOS Sierra 10.12.4, iOS 10.3, tvOS 10.2, watchOS 3.2 tilgængelig

Apple har udgivet den 5. beta-versioner af MacOS Sierra 10.12.4, iOS 10.3, tvOS 10.2 og watchOS 3.2 til brugere, der deltager i beta-testprogrammerne.


Den seneste beta-udgivelse af macOS Sierra 10.12.4 beta 5 kan downloades nu fra Mac App Store via fanen Opdateringer. iOS 10.3 beta 5 kan downloades fra Software Update sektionen i appen Indstillinger, som kan watchOS og tvOS betas.

Den primære synlige funktion, der testes i MacOS 10.12.4, er Night Shift, som justerer varmen på computerskærmen som aftentidene indstillet eller afkortet, ligesom den samme Night Shift-funktion fungerer i iOS til iPhone og iPad brugere. I øjeblikket kan Mac-brugere af næsten alle MacOS- eller Mac OS X-udgivelsesudgivelser opnå en lignende effekt ved hjælp af Flux-appen. Bortset fra Night Shift i MacOS synes de fleste af de andre ændringer at være forskellige fejlrettelser.

Nuværende iOS 10.3-betas omfatter en "Find My AirPods" -funktion, der testes for at finde det trådløse øreproppeprodukt, mens tvOS og watchOS betas for det meste fokuserer på fejlrettelser.

Typisk frigiver Apple beta-opdateringer til deres systemsoftwarepakke samtidigt, men uanset årsagen blev macOS 10.12.4 beta 5 ud en dag tidligere end beta 5 i iOS 10.3, tvOS 10.2 og watchOS 3.2.

Apple vil normalt frigive flere beta-versioner inden en endelig udgivelse til offentligheden, og det kan derfor med rimelighed forventes, at de endelige versioner af disse systemsoftwareudgivelser bliver afsløret engang i de kommende uger.