Sprint iPhone 5 til at tilbyde ubegrænset dataplan

Sprint vil være USAs eneste celleudbyder for at tilbyde ubegrænsede dataplaner med den kommende iPhone 5. Disse seneste nyheder kommer fra Bloomberg, som også bekræfter midten af ​​oktober udgivelsesdato:

Sprint, den tredjestørste amerikanske trådløse operatør, planlægger at begynde at sælge enheden i midten af ​​oktober under en aftale med Apple for den næste model, iPhone 5, sagde folket, som ikke ville blive identificeret, fordi planerne ikke er offentlig. Bliver landets eneste operatør at tilbyde enheden med ubegrænset datatjeneste til et fast gebyr, kan hjælpe Sprint til at trække kunder fra AT & T og Verizon Wireless, som allerede bærer telefonen, sagde de.

Prissætning for iPhone 5 ubegrænsede dataplaner kan stadig ses, men Sprint tilbyder i øjeblikket tre forskellige ubegrænsede datapakker fra $ 69, 99 pr. Mo for ubegrænset data og messaging, men 450 minutter, op til $ 99, 99 pr. Måned for ubegrænset alt - data, SMS og minutter. Hvis Sprint skulle opretholde disse prispunkter for iPhone-kunder, ville de være de mest konkurrencedygtige priser på iPhone-planer, der tilbydes amerikanske kunder.

På den anden side af datasituationen er Verizon og AT & T, som længe har annulleret ubegrænsede dataplaner og i stedet hæver satser samtidig med at databegrænsningerne reduceres, og kun de grandfathered i de ubegrænsede dataplaner har stadig adgang til dem. Sprint tilbyder ubegrænset data og billigere planer kan meget vel trække en betydelig mængde brugere til deres netværk.

Rygerier vedholder også, at forudbestillinger til iPhone 5 vil blive tilgængelige inden den officielle udgivelse næste måned sammen med iOS 5, iCloud og den billigere iPhone 4S.