Sådan oprettes en Surf Server TF2

Opsætning af en surfserver er en fantastisk måde at få fat i og holde fast i almindelige brugere på det meget konkurrenceprægede TF2-marked. TF2 (Team Fortress 2) er et førstepersons skydespil; surfing er en form for nye gameplay, der erstatter traditionelle spilmål med løbende ramper for at simulere surfing fra den virkelige verden. Surfservere er afhængige af et godt udvalg af udfordrende kort sammen med nogle tilpassede miljøindstillinger for at skille sig ud i et hav af dedikerede servere. At samle almindelige spillere vil danne et samfund centreret omkring din server og giver dig mulighed for at lege med mennesker, der er mindre tilbøjelige til at opføre sig dårligt end mere afslappede spillere; det gør spillet sjovere for alle involverede.

Spil surfkort på andre servere, og beslut hvilke der er sjove. Surfkort er forud for ordet "surf" og en understregning; for eksempel er "surf_greatriver" et populært kort, du måske vil prøve.

Upload de kort, du kan lide, til mappen "maps" på din server. Kortvalget har stor indflydelse på serverens kvalitet. Vedvarende udfordrende og sjove kort betyder flere spillere.

Åbn mappen "cfg", og rediger filen "server.cfg". Tilføj i følgende:

sv_airaccelerate 100 mp_disable_respawntimes 1

Den første mulighed gør det muligt at surfe; det andet deaktiverer respawn-timere, hvilket betyder, at folk kan surfe uden at bekymre sig om at dø og skulle vente.

Naviger til "tf" -mappen, og rediger "mapcycle.txt" for kun at inkludere navnene på de kort, som du vil have folk til at spille på. Hvis den ikke findes, skal du oprette en fil med det nøjagtige navn med hvert kortnavn adskilt af et retur.

Genstart serveren for at starte de ændringer, du har foretaget. Nyd din surfserver.