Del din mus og tastatur på tværs af flere Mac'er med teleport

Teleport er utvivlsomt en af ​​de mest nyttige værktøjer til rådighed for alle, der ejer mere end en Mac. Ved hjælp af Teleport kan du dele en enkelt mus og tastatur på tværs af flere Mac'er, problemfrit! Opsætning er en absolut brise, du skal installere Teleport på alle Mac'er, du vil bruge, og når det hele er i gang kan du gøre nogle temmelig fantastiske ting, og at få adgang til en anden Mac med din mus og tastatur er lige så simpelt som om anden Mac var bare en ekstern skærm! Simpelthen fantastisk.

Funktioner af Teleport inkluderer:
* Del din mus og tastatur på tværs af mange Mac'er
* Del Udklipsholder / Kopier og indsæt på tværs af flere Mac'er!
* Træk og slip filer mellem Mac's!

Teleport er et absolut must-have for alle, der ejer mere end en Mac, det gør dit liv så meget nemmere og vil dramatisk øge din produktivitet! Jeg har Teleport-opsætning på min iMac, og når som helst min MacBook er hjemme, placerer jeg det bare på skrivebordet ved siden af ​​min iMac, og jeg kan derefter få adgang til min MacBook via my iMac's tastatur og mus fejlfrit!

Har du brug for hjælp til at oprette Teleport? Sådan bruger du Teleport til at dele et tastatur, en mus og et udklipsholder mellem forskellige Mac'er.

Udvikler hjem
Hent nu

Et andet alternativ kaldet Synergy giver dig mulighed for at dele en mus og et tastatur mellem Windows, Mac OS X og Linux