Sådan placeres penge fra et kort på en iTunes-konto

Elementer, du har brug for

  • Mønt

  • Computer

  • Apples iTunes-software

Apple tilbyder gavekort til sin populære iTunes Store. Hvis du har modtaget et forudbetalt iTunes-gavekort fra iTunes, kan du overføre kortets saldo til din iTunes-konto og bruge det til at købe musik, film og tv-shows. Når kortet er indløst, kan det smides væk. Gavekortene kan ikke genindlæses eller genbruges. Apples iTunes-software er gratis at downloade og er tilgængelig til Windows eller Mac.

Download og installer iTunes, hvis du ikke allerede har programmet. Download af iTunes er gratis. Besøg det officielle iTunes-websted (http://www.apple.com/itunes) for at downloade programmet.

Tilmeld dig din iTunes-konto. Du har brug for en gyldig e-mail-adresse for at registrere dig. Kør iTunes-programmet, og klik på "Butik> Opret konto" for at registrere. Hvis du allerede er registreret, skal du logge ind på din konto.

Gå ind i iTunes Store. Når du er logget ind, kan du få adgang til iTunes Store ved at klikke på "iTunes Store" i venstre side af programmet.

Skrab den grå stribe af (med en mønt) bag på dit iTunes-gavekort; dette afslører en 16-cifret kode.

Klik på "Indløs" i højre side af grænsefladen til iTunes Store. Indtast den 16-cifrede kode fra dit iTunes-kort; klik på "Indløs" igen for at føje kortet til din profil.

Pengene på kortet overføres til din iTunes-konto; alle køb, du foretager, trækkes fra din kontosaldo.

Tips

Hvis du modtager fejlmeddelelser under denne proces, skal du kontakte Apples kundeserviceafdeling. Se det andet ressourcelink; vælg "Indløsningsspørgsmål."