Mediebegivenhed "Tilbage til Mac" planlagt af Apple for 20. oktober

Apple afholder en mediebegivenhed onsdag den 20. oktober med titlen "Tilbage til Mac." Oplysningerne er så vage som vanlige, men billedet udsender forårsager mange spekulationer takket være et løve, der kigger ud bag et Apple-logo. Måske vil dette være vores første kig på Mac OS X 10.7? Måske får vi nye Mac'er? Måske begge? Vi finder ud af om en uge!

Opdateringer : Spekulation omkring internettet fortsætter med at foreslå, at dette vil være den officielle afsløring af Mac OS X 10.7 Lion, som skal være kodenavnet Lion på dette tidspunkt, dømme af løven i billedet (vi er alle Sherlock Holmes på dette tidspunkt ).

Mac OS X 10.7 Lion: Touch Support og iOS Integration?

Løven og Apple-logoet ser ud til at være på en Magic Touchpad eller lignende overflade (se nedenfor billede), hvilket tyder på, at Mac OS X 10.7 vil have touch-funktioner, der er spekuleret til at eksistere med fremtidige inkarnationer af en iMac touch, MacBook touch, begge med Mac OS X + iOS-integration.

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis iOS overtog Dashboard som et funktionsrige lag oven på Mac OS X.

Tanker fra hele Apple Web

  • LoopInsight bekræfter, at begivenheden vil indeholde "et snitbillede af den næste store version af Mac OS X."
  • 9to5Mac lægger vægt på invitationens touchpad udseende, og fortsætter med at citere et citat fra Steve Jobs om, hvordan multitouch vil forenkle "processen med at styre en computer."
  • DaringFireball gæt vi ses en ny MacBook Air på arrangementet
  • MacStories stiller nogle forhåbninger og forudsigelser, herunder en Mac App Store, Finder revamp, touch interface, iOS integration, en 3G MacBook Air, blandt andre ideer.
  • AppleInsider spekulerer på et eksempel på Mac OS X 10.7, en ny MacBook Air og udgivelsen af ​​iWork og iLife '11.
  • Flere kommentarer spekulerer iLife '11, iWork'11, nye MacBooks og Mac OS X 10.7 Lion vil blive frigivet eller afsløret, hvilket gør det til en stor dag for Mac platformen