Svar hurtigt på en tekstbesked med et telefonopkald eller FaceTime fra iPhone

Selv om vi alle stoler stærkt på tekstbeskeder og iMessage i disse dage, er det nogle gange lettere at tale i telefon. Dette kan især være tilfældet, hvis du er midt i en sms-samtale, og ting bevæger sig hurtigt, bliver fejlfortolket, kontinuerligt skævt ved autokorrektion, eller hvis du er ligesom mig, er du bare helt forfærdelig, når det kommer til præcist skrive noget på iPhone's lille virtuelle tastatur og find det lettere at bare tale. Heldigvis har Messages-appen i iOS indbyggede hurtige opkaldsindstillinger, som fungerer særligt godt på iPhone, da du kan foretage et telefonopkald direkte fra enhver meddelelsestråd. Til iPad- og iPod touch-brugere muliggør hurtigkontaktindstillingen FaceTime-chat, uanset om det er et videoopkald eller et lydopkald. Ligesom mange ting i iOS er det nemt at bruge, men ofte overset:

  1. Fra appen Meddelelser skal du være inden for enhver meddelelsestråd, som om du har en standardtekstkonversation
  2. Tryk på knappen "Kontakt" øverst til højre
  3. Hvis du vil starte et taleopkald, skal du trykke på ikonet Telefon og derefter:
    • Foretag et telefonopkald: Bekræft telefonnummeret og tryk på "Taleopkald" for øjeblikkeligt at ringe til kontakten fra Messages-appen
    • Lav et FaceTime Audio-opkald: Tryk på "FaceTime Audio"
  4. Hvis du vil starte et FaceTime-videosamtale, skal du trykke direkte på FaceTime-logoet

Bemærk, at begge stemmeopkaldsmuligheder har et bekræftelseslag, hvor du enten kan vælge at foretage et mobilopkald eller et FaceTime-lydopkald. At lave et FaceTime-videosamtale har ikke bekræftelsen, og ved at trykke på logoet vil du straks forsøge at foretage en videochat, hvis modtageren har FaceTime. Hvis kontakten ikke har FaceTime-funktioner med iOS eller OS X, kan du trykke på knappen i stedet for de generelle opkaldsindstillinger.

Du kan tænke på dette som det modsatte af de blæste tekstmeddelelsesresponser på telefonopkald på iPhone, hvilket også er en fantastisk funktion for, når du er optaget til at ringe, men vil gerne anerkende den, der ringer op med en forhåndskrevet respons.

Hvis dette er for meget, så du kan godt lide at huske, at du altid kan starte et telefonopkald med Siri, som næsten helt er håndfri. Siri er en meget bedre mulighed for mange scenarier, især hvis dine hænder har travlt med navigation eller en anden opgave.