Starttid til iPhone 5 Forordninger er kl. 12:01 PST den 14. september

iPhone 5 forudbestillinger starter kl. 12:01 Pacific Standard Time (3:01 Eastern) den 14. september - midnat i aften. Forordningsdatoen blev tidligere annonceret fredag ​​den 14. september, men begyndelsestidspunktet var usikkert indtil nu. Siden da har MacRumors bemærket, at både Verizon og Sprint er kommet frem for at annoncere midnatbestillingen, og sandsynligvis vil AT & T følge med.

Apple har nu bekræftet midnat forudbestillingstid, og tidligere har de tidligere foreslået klokken 12:01 PST, når de bliver spurgt gennem online-repræsentanter og telefonforhandlere:

Du vil muligvis indstille et vækkeur eller en påmindelse for din passende tidszone, hvis du er interesseret i at forudbestille en iPhone 5 til ankomst på udgivelsesdagen den 21. september. Typisk sælger de første partier af forudbestillinger ret hurtigt, og forsendelsestiderne glider et par dage, når dette sker.

Alternativt forbliver ventetid hos enhver Apple Store eller forhandler en perfekt løsning på udgivelsesdagen, og det er næsten altid en garanteret måde at få hænderne på enhver varm Apple-enhed med det samme. Sprint, Verizon og AT & T hver vil tilbyde iPhone 5 straks på udgivelsesdagen.