Indendørs boldspil til børn

At spille boldspil indendørs med børn skal være under opsyn for at sikre børnenes og omgivelsernes sikkerhed. At vælge et spil med struktur er bedst, men overvej også børnenes aldersgruppe og aktivitetsniveau, inden man beslutter sig for det bedste spil at spille. At spille spil med bolde kan være en sjov måde for børn at blive underholdt, hvis de er indesluttet indendørs.

Klappebold

Indendørs boldspil til børn

Klapkugle er et siddende spil, der let kan spilles indendørs med en lille til stor gruppe børn. Sæt børnene i en cirkel, der vender mod hinanden, og giv et barn en lille sækkestol fyldt (som en hackey-sæk) til at starte. Det første barn kaster bolden op i luften og skal klappe en gang, før den fanger bolden. Han sender derefter bolden til det næste barn, der skal gøre det samme. Bolden fortsætter rundt om cirklen, indtil den kommer tilbage til det første barn, som derefter skal klappe to gange, før han fanger bolden og sender den. Fortsæt med at øge udfordringen ved at tilføje klapper imellem fangsterne. For konkurrencedygtigt spil skal du fjerne spillere fra cirklen, der ikke klapper den krævede mængde gange, eller som ikke fanger bolden, indtil du har en vinder.

Hest

Indendørs boldspil til børn

Hest er et spil, der traditionelt spilles med basketball og net, men kan let tilpasses til indendørs leg. Der kræves to spillere for at gøre spillet udfordrende, men spillet spilles bedst i små grupper. Giv børnene en lille kugle, de kan bruge, eller du kan også bruge et vatet stykke avis som en kugle for at holde spillet så sikkert som muligt. Brug en vasketøjskurv, en stor gryde eller en stor tom skål som "net". Det første barn starter med at vælge et sted i rummet og forsøge at smide bolden i nettet. Hvis det lykkes, skal den næste spiller stå på det nøjagtige sted og kaste bolden på samme måde (underhånd, overhånd, over skulderen, gennem benene eller uanset hvilken første spiller vælger) Hvis den anden spiller misser, får han tildelt bogstavet "H" og den næste spiller kan kaste dog og fra hvor som helst han ønsker. Hvis den anden spiller gør det i nettet, tager den næste spiller en tur fra samme sted og skal også gøre det, eller får tildelt et "H". Hvis den anden skytte går glip af nettet, tildeles han et bogstav. Når en spiller har alle bogstaverne i ordet "hest", er han ude. Dette spil er sjovt og konkurrencedygtigt, men når det spilles med en blød bold og nogle regler, er det også bekymringsfrit.

Bowling

Indendørs børnespil, Indendørs børnespil, Boldboldspil, Regnfulde dagsspil

Bowling er en sjov aktivitet for børn i alle aldre og kan let spilles indendørs. Sæt nogle tomme to-liters sodaflasker i en trekantformation for at fungere som bowlingbolte. Giv børn en let bold til at rulle i retning af stifterne. Fyld sodavandflaskerne med sand eller vand for at gøre dem lidt mere udfordrende at vælte for ældre børn. Lad dem skiftevis se, hvor mange stifter de kan vælte. Hold score og udfordre dem til at slå hinanden og deres topscorer. Fordi bolden rulles og ikke kastes, er den sikker for små børn og til at lege indendørs, hvor luksusen i rummet ikke er en mulighed.