Sådan bruges ADP med hurtigbøger

Intuit, firmaet, der fremstiller QuickBooks-regnskabssoftware, har en fremragende lønningstjeneste. Af en eller anden grund vælger nogle virksomheder stadig at bruge en tredjeparts lønprocessor som ADP til deres løntjeneste. Brug af en tredjeparts løntjeneste kræver, at du indtaster lønningsoplysningerne to gange. Én gang for at indtaste og sende det til ADP og igen for at indtaste det i QuickBooks. Mange af disse udbydere hævder at have en funktion til direkte at downloade lønningsoplysningerne til en QuickBooks-fil. Downloading af noget direkte til QuickBooks kan dog have nogle alvorlige konsekvenser.

Trin 1

Åbn Quickbooks. Klik på "Hjælp" -tasten i den øverste menulinje og derefter på "Søg".

Trin 2

Skriv sætningen "Indtast lønning manuelt" i det tomme søgefelt, og klik på "OK". Den femte eller sjette mulighed nede vil være "Beregn lønningsafgift manuelt (uden abonnement på QuickBooks-lønningsliste)." Klik på det, og rul ned til sætningen, der lyder: "Indstil din virksomhedsfil til at bruge den manuelle lønberegningsindstilling." Klik derefter på denne sætning.

Trin 3

Få ADP-lønrapporten om, at du skal få hver lønningsperiode. Sørg for, at rapporten er komplet, da nogle rapporter kun indeholder totaler af betalte føderale skatter uden at angive detaljerne om, hvor meget der blev tilbageholdt for hvilke medarbejdere. Du har brug for disse oplysninger, så hvis ADP ikke leverer det normalt, skal du fremsætte en særlig anmodning.

Trin 4

Indtast oversigten over hver medarbejders brutto- og nettoløn i QuickBooks. Når muligheden for at indtaste lønningslisten manuelt er afsluttet, vises ikonet "Betal medarbejdere" i menuen "Hjem". Klik på det og kontroller hver medarbejder, der får betaling på skærmen, der vises næste. Klik på knappen "Åbn lønseddel". Hver medarbejder, der får betalt, har sit eget vindue til at gå ind i ADP-lønoversigten.

Trin 5

Kopier oplysningerne fra ADP-rapporten til disse vinduer. Kopier indtjeningen, timepriser og timer i den øverste kolonne. Indtast virksomhedens bidrag til social sikring, Medicare og føderal arbejdsløshed i kolonnen "Virksomhedsoversigt" nederst til venstre på skærmen. Indtast medarbejderbidragene til Federal Withholding, Social Security og Medicare i kolonnerne "Medarbejderoversigt".

Trin 6

Tilføj andre lønninger fra ADP til QuickBooks. Hvis der tages sundhedsforsikring, livsforsikring eller lønudsmykning, skal disse indtastes i kolonnerne "Andre lønninger" i midten af ​​skærmen. Brug guiden til lønningsposter til at få disse konti korrekt indtastet i QuickBooks.

Tildel lønninger til en kunde eller et job. Hvis din virksomhed er en, der bruger jobomkostninger, skal du bruge kolonnen "Kunde / job" i indtjeningsdelen af ​​lønseddelskærmen. Det er placeret øverst til højre i feltet "Direkte indbetaling".