Sådan ansøger du om en AT & T-fanekonto

Der er mange virksomheder, organisationer og uddannelsesinstitutioner, der har en partnerskabsaftale med AT&T kaldet fundamentets kontonummerprogram, eller FAN. Via denne konto får medarbejderne og studerende fra partnerne rabatter på deres månedlige AT & T-service. Rabatter kan variere fra 7 til 30 procent afhængigt af partnerskabsaftalen. Hvis du er AT & T-kunde, kan du modtage disse rabatter via en FAN-konto. Kvalificering til disse rabatter kræver, at du gennemfører en valideringsproces.

Trin 1

Download "AT&T-certificering" fra AT&T-webstedet (wireless.att.com). Formularen bruges til validering af din ansættelse eller studerendes status. Valideringsprocessen bestemmer, hvilke rabatter du er berettiget til, baseret på din organisations aftale med AT&T.

Trin 2

Udfyld skemaet. Sørg for at medtage dit trådløse telefonnummer og en kopi af din ansættelse eller studerendes billed-id. Vedhæft en kopi af din nuværende lønstub, hvis du ikke har et ID-badge. Underskriv og dater formularen.

Fax AT & T-formularen sammen med kopier af dit ID-badge eller lønstub. Faxnummeret er 800-940-6805. Når din dokumentation er behandlet, ringer en AT & T-repræsentant det telefonnummer, du har angivet på formularen, der bekræfter, at nummeret er gyldigt.