Mac OS X Lion for at forenkle afinstallation af apps med iOS-lignende slettefunktion

Afinstallation af apps fra Mac OS X er indstillet til at blive endnu lettere i Lion, takket være brugervenlighedstegn taget fra iOS. Ved hjælp af Launchpad kan du bare klikke og holde på et ikon for at få det kendte ikon til at jiggle og "X" vises, klikke på X og appen vil slette.

En ting, som MacRumors noterer, er, at dette kun virker på apps, der er installeret via Mac App Store. Andre tredjepartsapps kan i øjeblikket ikke slettes via LaunchPad, hvilket skaber en usammenhængende brugeroplevelse, men det kan ændre sig, når Lion løslades til offentligheden i sommer.

Opdatering: Nogle brugere rapporterer, at de kan slette tredjepartsapps, ikke kun dem fra Mac App Store, via LaunchPad i build 11a444d fra Lion Developer Preview. Her er et skærmbillede af dette:

Dette skærmbillede kom fra en tråd på MacRumors fora, selv om det ikke er klart, hvorfor mange brugere på samme Lion Building ikke har denne evne.

Opdatering 2: Det ser ud til, at alle apps, der er installeret efter opdatering for at opbygge 11a444d, kan slettes via LaunchPad, men apps, der er installeret før den seneste opdatering, kan ikke slettes. Sandsynligvis bare en fejl.