Hvordan konfigurerer jeg min computer til at læse diske fra mit Wii-drev?

Wii-spildiske bruger et specielt filformat, som Wii's diskdrev kan læse, men en computers diskdrev ikke kan. Du kan læse dataene fra en Wii-spildisk på din computers diskdrev ved hjælp af et Wii-kopiprogram. Wii-kopiprogrammet lader din pc's diskdrev læse dataene fra Wii-spildisken og overføre dem til computerens harddisk. Den sikkerhedskopi, der er lavet fra Wii-spildisken, kan derefter arkiveres eller brændes på en DVD til brug, hvis du vil placere den originale Wii-spildisk væk. Det er ikke ulovligt at bruge et Wii-kopiprogram til at læse en Wii-spildisk på din pc.

Trin 1

Download et Wii-kopiprogram til pc'ens skrivebord, ligesom CopyThatGame Wii-kopiprogrammet (se linket i Ressourcer). Dobbeltklik på ikonet for Wii-kopiprogrammet, når det er downloadet fuldt ud. Følg menuprompterne for at installere Wii-kopiprogrammet på pc'ens harddisk. Genstart pc'en, når installationen er afsluttet.

Trin 2

Skub diskskuffen på DVD / CD-ROM-drevet ud. Sæt Wii-spildisken på diskskuffen. Luk diskskuffen.

Trin 3

Kør Wii-kopiprogrammet. Vælg DVD / CD-ROM-drevet fra rullemenuen "Enheder" på Wii-kopiprograms hovedskærm.

Trin 4

Klik på knappen "Gennemse" ved siden af ​​fanen "Gem til" på Wii-kopiprograms hovedskærm. Naviger i det vindue, der vises på pc'ens skrivebord. Klik på knappen "OK" for at lukke vinduet.

Klik på knappen "Kopier" på Wii-kopiprograms hovedskærm. Vent mens pc'en læser Wii-spildisken og laver en kopi af den på harddisken. Afslut Wii-kopiprogrammet, når kopien er lavet. Skub diskskuffen ud, og fjern Wii-spildisken.