Sådan oprettes en gruppearbejdsplan i Microsoft Access

Opret en alsidig gruppearbejdsplan i din Microsoft Access-database med tabeller. Access giver adskillige værktøjer til oprettelse, lagring og opdatering af tidsplanoplysninger. Vedligeholdelse af din tidsplan i Access giver flere fordele. I stedet for at søge gennem forskellige filer på din computer kan du gemme alle relevante oplysninger ét sted. Du kan også kombinere Access 'datalagringskraft med dets formateringsindstillinger for at udskrive dokumenter, der er lette at læse. Lav en gruppearbejdsplan i Access ved at oprette et par tabeller, der organiserer og viser de oplysninger, du har brug for.

Trin 1

Opret en medarbejdertabel i din Access-database. Klik på fanen "Opret" i båndet øverst på siden, og vælg knappen "Tabeldesign". Indsæt felter til medarbejdernavn, stilling, løn, telefonnummer og andre relevante oplysninger ved at skrive feltnavne i den første kolonne.

Trin 2

Vælg passende "Datatyper" i rullemenuen til højre for kolonnen "Feltnavn". Fremhæv det felt, der indeholder unikke værdier for hver post, og vælg knappen "Primær nøgle" på båndet. Du kan indstille den primære nøgle som medarbejderens navn eller som et medarbejder-id-felt, så længe hvert felt er unikt.

Trin 3

Opret en tidsplanstabel, og åbn den i designvisningen. Opret et ID-felt, indstil datatypen til AutoNummer, og vælg den som den primære nøgle. Opret et felt til medarbejderopslag ved at skrive "Medarbejder" som feltnavn og vælge "Opslagsguide ..." i rullelisten Datatype.

Trin 4

Indstil feltet Medarbejderopslag for at finde medarbejdere fra tabellen Medarbejder. Vælg hvilke felter, du vil se samtidigt i listen Valgte felter, og fuldfør guiden. Indsæt hver dag i arbejdsugen som et separat felt i skemaet.

Skift til dataarkvisning ved at klikke på "Vis" -rullegardinboksen på fanen Hjem på båndet. Tilføj arbejdsplanerne for hver medarbejder ved at vælge deres navn fra feltet Medarbejder og skrive deres arbejdstid i hver ugedag. Organisering af tidsplanen efter ugedagen giver mulighed for forskellige timer afhængigt af dagen.