OS X El Capitan Public Beta 1 Tilgængelig til download og installere til Mac-brugere

Apple har udgivet den første offentlige beta-version af OS X El Capitan (10.11). Enhver Mac-bruger med et Apple-id og en kompatibel Mac kan vælge at downloade og installere den offentlige beta, men på grund af arten af ​​beta-systemsoftwaren anbefales det kun for avancerede brugere.


Interesserede brugere har flere muligheder for at køre OS X El Capitan Public Beta. Det bedste valg for en enkelt Mac ville være at sikkerhedskopiere Mac som normalt med Time Machine, og derefter installere OS X El Capitan på en separat partition. Dette fastholder den primære stabile OS X partition og installation og muliggør et dobbelt boot-miljø. Brugere kan opdatere eksisterende OS X-versioner til Public Beta of El Capitan, men det anbefales ikke. Endelig kan brugere også bare køre OS X El Capitan Public Beta på en separat, ikke-primær Mac, hvis en er tilgængelig.

Download og installer OS X 10.11 El Capitan Public Beta 1

  1. Gå her og registrer dig for at tilmelde dig og deltage i OS X El Capitan Public Beta-programmet
  2. Start en sikkerhedskopi med Time Machine og lad den fuldføre
  3. Download OS X El Capitan Public Beta fra Apple-webstedet, downloadet går via Mac App Store som normalt

Vær opmærksom på, at downloadet måske tager et stykke tid at fuldføre, da Apple-servere er optaget af den første rush af interesse.

Når installationsprogrammet er downloadet til / Programmer / mappe, kan du vælge at oprette et bootbart installationsdrev fra OS X El Capitan beta med en hvilken som helst USB-enhed, hvis det ønskes. Dette skal ske, før applikationsinstallatøren er kørt, da den sletter sig selv automatisk når den er færdig. Du kan også bare køre programmet omgående, hvis det ønskes.

Som allerede nævnt anbefales det at køre OS X EL Capitan beta på en sekundær Mac eller køre den på en separat partition og dobbelt starte Mac'en med en stabil OS X-udgivelse. Tidlig beta system software er notorisk buggy og kan opføre sig mærkeligt, så det er ikke beregnet til prime tid brug.

Hvis du beslutter dig for at køre OS X El Capitan Public Beta, vil du gerne sende fejlrapporter og problemer, som de ses, det gøres nemt via den indbyggede feedbackassistent-applikation, der leveres med betaversionen. Dette kan medvirke til at forme fremtiden for OS X og for at informere Apple om fejl, problemer eller andre ting, som måske skal løses inden offentliggørelsen i efteråret.

Separat kan brugerne vælge at deltage i den nyligt tilgængelige iOS 9 offentlige beta.