Sådan spiller du spil ved hjælp af PSP

Elementer, du har brug for

  • PSP

  • Game Sharing-aktiveret MD

PSP's Game Sharing-funktion giver dig og en ven mulighed for at spille en enkelt UMD-disk sammen. Der er flere spil, der understøtter denne funktion, men at finde ud af, hvordan man faktisk aktiverer spildeling, kan afbryde dine spilplaner. Heldigvis er den faktiske proces til aktivering af spildeling faktisk ret let, og når du først har lært det, har du ikke noget problem med at spille og dele videospil på din PSP.

Aktivér din PSPs trådløse tilstand. Gør dette ved at skifte kontakten på siden af ​​PSP til "til" -positionen. Dette tillader Wi-Fi-transmission.

Indlæs det spil, du vil dele. Du skal blot sætte spillet i UMD-slot og vælge det i menuen "Spil" på tværs af mediebjælken.

Gå til spildelingsindstillingen, og begynd at sende data fra din PSP. Dette er generelt placeret i "Multiplayer" -afsnittet i spillet, men hvis du er i tvivl om, hvor denne mulighed er placeret, skal du kontrollere dit spil manual.

På den anden PSP skal du gå til spildelingsmuligheden i "Spil" -området på tværs af mediebjælken og sætte den i spildelingsfunktion. Det skal registrere den anden PSP's udsendelse af spillet og begynder at downloade titlen et øjeblik. Når downloadet er afsluttet, kan du spille spillet sammen.

Tips

Spil med Game Sharing-funktion inkluderer: Metal Gear Solid: Portable Ops Tekken: Dark Resurrection SOCOM: US Navy Seals Fireteam Bravo 2 Buzz: Master Quiz

Advarsler

Data om spildelingen slettes automatisk, når du slukker for PSP.