Sådan repareres en Windows XP-genstartsløjfe

Der er du ved at logge ind på din Windows XP-computer og forberede dig på at komme på arbejde, tjekke din e-mail eller surfe på nettet. Dit skrivebord vises, og ikonerne på skrivebordet og i systembakken begynder at indlæses, når computeren uden åbenbar grund lukker ned. Det genstarter på egen hånd og får dig til at tro, at det måske har været en fluke. Så snart skrivebordet begynder at indlæse, genstartes gentagne gange. Du kan stoppe denne frustrerende cyklus en gang for alle.

Se nøje, når computeren starter efter en genstart. Vælg "Recovery Console" fra listen "Startup Options".

Installer Windows XP-disken i drevet, hvis "Recovery Console" ikke er angivet i "Startup Options". Genstart computeren. Følg vejledningen, og vælg "Reparer" eller "Gendan".

Indtast administratoradgangskoden til computeren.

Skriv "cd system32" uden anførselstegn, når kommandoprompten vises. Tryk på "Enter", skriv "ren kernel32.dll kernel32.old" og tryk "Enter" igen. Skriv "kort" og tryk på "Enter".

Skriv "udvid d: \ i386 \ kernel32.dl_" og tryk på "Enter". Hvis Windows XP-cd'en er isat i et andet drev end "D:" udskift "D:" med det korrekte drevbogstav.

Skriv "exit" og tryk på "Enter" -tasten. Computeren lukker ned og genstarter igen. Fjern Windows XP-disken. Genstartsløjfen skal nu løses.

Tips

Windows XP-cd'en skulle have været inkluderet i computeren, da den oprindeligt blev købt.