Sådan søger du efter et telefonnummer efter adresse

Hvis du kun har adressen på en person eller organisation, du prøver at ringe til, er der ressourcer til rådighed, der kan hjælpe dig med at finde telefonnummeret. Online omvendte adressekataloger er hurtige og nemme at bruge. Ved dog, at hvis et telefonnummer er unoteret, betaler du et gebyr til en omvendt opslagstjeneste, der leverer upublicerede telefonnumre. Gratis omvendte telefonnummerbøger bruger offentliggjorte telefonnumre i deres databaser.

Besøg en online omvendt adresseopslagstjeneste. Nogle af dem inkluderer hvide sider og 411.com. De fleste af disse tjenester er gratis, selvom der er nogle, der kræver, at du betaler et gebyr for tjenesten, hvis det nummer, du leder efter, er unoteret. Intelius og People Finders er to tjenester til omvendt adresseopslag, der kræver gebyrer. Det almindelige gebyr for People Finders er for eksempel $ 4,95 i 2010.

Indtast adressen i søgefeltet på websitet med omvendt opslag. Tryk på "Enter" eller klik på "Søg". Webstedet producerer et telefonnummer (eller måske mere end et), der matcher den adresse, du har angivet. En anden mulighed er at søge efter telefonnummeret i en søgemaskine og vælge en omvendt opslagstjeneste fra den genererede liste.

Find navnet på den person, virksomhed eller organisation, du leder efter, i rapporten, der kommer op fra søgemaskinen. Du skal muligvis ringe til et par numre fra rapporten for at finde det mest opdaterede telefonnummer.

Tips

Hvis et telefonnummer er en mobiltelefon, kan du muligvis ikke finde det med en omvendt opslagstjeneste, der er dedikeret til fastnet. Der er tjenester, der hjælper dig med at finde telefonnummeret til en virksomhed eller person, der kun bruger en mobiltelefon, men du bliver sandsynligvis nødt til at betale et gebyr for informationen.

Du kan bruge udskrifts- eller onlinekataloger, såsom forenings- eller klubkataloger, der viser telefonnummeret med navn og adresse. Hvis du har det personlige eller firmanavn, så prøv at slå det op på de gule eller hvide sider for at finde telefonnummeret.