Sådan tackles munken i "Assassins Creed 2" til pc'en

Under Slaget ved Forli downloadbart indhold (DLC) til Assassin's Creed II, Ezio søger efter en sortklædt munk med kun ni fingre. Oplysninger har ført Ezio til et kloster inde i Forli, hvor han har brug for at tale med abbeden. Abbeden har imidlertid hørt, at Ezio er en munkemorder og vil løbe væk blandt en gruppe af lignende klædte munke, når Ezio nærmer sig.

Identificer den korrekte munk

Efter at være kommet ind i klosteret, afspilles automatisk en cutscene, der viser abbeden i panik; dette får igen alle munke til at løbe. Hvis du mister styr på dit mål, skal du identificere ham med Ezios Eagle Vision. Når du bruger Eagle Vision, skal du finde den munk, der har en gylden glød, der omgiver ham: Dette er den munk, du bliver nødt til at tackle for at fuldføre missionen. Derudover er munken også skaldet, hvilket gør ham endnu nemmere at få øje på i en menneskemængde.

Takl abbeden

Jage abbeden og tryk på gribeknappen, når du er lige bag ham; Ezio vil tackle abbeden, og du vil fuldføre missionen. Imidlertid, Sørg for, at du er ubevæbnet når du tackler abbeden, eller du vil myrde ham og mislykkes med missionen. Hvis du ikke fejler, genstarter du missionen fra før cutscenen.