Sådan rengøres en Dell bærbar skærm

Dells bærbare computerskærme bruger LCD-teknologi (liquid crystal display), som primært fungerer ved at skinne baggrundsbelysning gennem et flydende krystalstof, der opbevares mellem to glasplader inde i en skrøbelig, belagt plastskærm. På grund af dette er bærbare computerskærme, ligesom alle LCD-skærme, særligt modtagelige for skader og kræver særlig vedligeholdelse. At vide, hvordan man korrekt renser din Dell-bærbare skærm, hjælper dig med at holde skærmen lys og undgå at forårsage permanent skade på skærmen, såsom beskadigede pixels, misfarvning og nedbrydning af belægningen.

Trin 1

Luk den bærbare computer. Hvis du slukker for din bærbare computer, inden du rengør skærmen, hjælper det med at forhindre hardwaren i at kortslutte, hvis rengøringsopløsningen tilfældigvis falder ind i den bærbare computer. Træk også netledningen ud af den bærbare computer for at sikre, at der ikke strømmer nogen strøm ind i den bærbare computer. Hvis du gør disse ting, vil du også være sikker, hvis du ved et uheld spilder rengøringsopløsning nær den bærbare computer.

Trin 2

Forbered en rengøringsopløsning. Hæld destilleret vand og hvid eddike i lige store dele i en tom sprayflaske. Det er vigtigt at bruge destilleret vand, da ledningsvand indeholder mineralpartikler, der efterlader en overskyet, hvid rest på din bærbare pc på grund af de opløselige mineraler. Som et alternativ kan du hælde destilleret vand og 70 procent isopropylalkohol i lige store dele i sprøjteflasken.

Trin 3

Tør forsigtigt skærmen af ​​med en ren mikrofiberklud og rengøringsopløsning. Sprøjt rengøringsopløsningen på en ren mikrofiberklud og aftør forsigtigt skærmen i en retning. Sprøjt ikke rengøringsmidlet direkte på computerskærmen, da tåge kan komme ind i den bærbare computer og forårsage skader på printkort og andre hardwarekomponenter. Af samme grund skal du undgå at mætte kluden i rengøringsopløsningen, så opløsningen ikke drypper ned i den bærbare computer.

Trin 4

Tør computerskærmen. Brug en tør, ren mikrofiberklud til at fjerne enhver resterende rengøringsopløsning fra den bærbare skærm. Hvis du lukker din bærbare computer, før skærmen tørrer helt, får der fugt ind i den bærbare computer, kortslutter den eller på anden måde skader hardwaren. Igen, når du gør dette, skal du ikke trykke på skærmen, da dette kan forårsage permanent skade på pixels. Alternativt kan du vente på, at computerskærmen lufttørrer, før du tænder den igen.

Når computerskærmen er helt tør, skal du trykke på tænd / sluk-knappen på den bærbare computer for at tænde den igen. Når dit operativsystem er fuldt indlæst, skal du kontrollere, om der er markeringer, snavs eller pletter på skærmen. Gentag ovenstående trin for at rense flere pletter, men tryk ikke hårdere eller skrab skærmen for at rense dem væk.