iPhone opfordrer lyd underligt? Prøv at slukke for telefonstøj i iOS

En funktion kaldet "Telefonstøj Annullering" blev introduceret til iPhone med iOS 7, der har til formål at reducere baggrundsstøj under et telefonopkald, men for nogle brugere kan det lyde mærkeligt og få deres telefonopkald til at lyde underligt eller værre. Dette kan skyldes den omgivende lydstrøm, der er skabt af funktionen. Apple beskriver indstillingen som følger: "Støjafbrydelse reducerer omgivende støj ved telefonsamtaler, når du holder modtageren i dit øre." Med andre ord, fordi funktionen kun virker, holder iPhone'en op til hovedet, vil du ikke mærke Det hele, hvis du har tendens til at lave iPhoneopkald via Bluetooth i en bil, headset, højttalertelefon eller ørepropper.

Hvis du tror, ​​at dine iPhoneopkald lyder, men du kan ikke helt finde ud af hvorfor, eller hvis du føler dig lidt underlig, når du holder telefonen i hovedet under et opkald, skal du prøve at slukke for omgivende støjreduktionsfunktionen og se om det hjælper.

Sådan deaktiveres omgivende telefonstøj Annullering på iPhone

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Rul ned til sektionen "HØRING" og skift kontakten ved siden af ​​"Telefonstøj Annullering" til OFF-positionen

Det er umuligt at sige, om du vil være til fordel for (eller ej) at holde støjreduktionsfunktionen til eller fra, så du bør bare prøve det selv ved at foretage et par telefonopkald med funktionen tændt, og igen med funktionen er slukket. For at opnå de bedste resultater skal du gøre det samme telefonopkald til noget som en automatisk besked, så alting lyder det samme under testen.

For hvad det er værd, kan mange brugere slet ikke fortælle forskellen, men nogle med særlig følsom hørelse kan straks mærke en forskel i opfattelsen af ​​opkald og opkaldskvalitet. Der er endda nogle blandede rapporter om, at funktionen for omgivende støjreduktion kan forårsage ubehag, et underligt pres eller endda kvalme med bestemte personer, mens du ringer via telefonopkald, modtageren op til deres øre, så det er bestemt værd at overveje. Måske fortjener dette endda en plet sammen med nogle andre generelle iOS 7 brugbarhedstips, selvom det ikke er en visuel forskel, så takket være CultOfMac for tipet.

Hvis du nogensinde har stillet spørgsmålstegn ved opkaldskvaliteten eller din hygiejne, når du foretager et telefonopkald, siden opdatering af en iPhone til de nyeste versioner af iOS, kan du prøve det her og se, om det gør en forskel. Lad os vide i kommentarerne, hvis du synes, det giver en meningsfuld ændring, en eller anden måde.