Beta 4 af iOS 10, macOS Sierra, tvOS 10 & watchOS 3 Download tilgængelig

Apple har udgivet fjerde udvikler beta versioner af iOS 10, watchOS 3, tvOS 10 og macOS Sierra 10.12. Derudover er de tredje offentlige beta versioner af iOS 10 og macOS Sierra nu tilgængelige.


Mens de første beta 4-bygger er til udviklerens forhåndsvisninger, ledsages de tilhørende offentlige beta-versioner snart bagud, i dette tilfælde en dag senere. Det er værd at bemærke, at den offentlige betaversionering er en udgivelse og bagud for udvikleren beta, for eksempel er iOS 10 Public Beta 3 det samme som iOS 10 Developer Beta 4. Til trods for mærkeforskellen er byggetallene og udgivelsen stort set de samme.

Brugere, der kører en nuværende betaversion af iOS 10, kan finde den nyeste bygning, der nu er tilgængelig fra softwareopdateringsmekanismen i appen Indstillinger.

tvOS 10 beta 4 og watchOS 3 beta 4 kan også downloades fra deres passende opdateringsmekanismer.

MacOS Sierra beta 4 er også tilgængelig fra Mac App Store via opdateringen sektionen for brugere, der kører en tidligere Sierra beta-udgivelse.

Beta system software er notorisk buggy og upålidelig, hvilket gør det mindre end ideelt til daglig brug af de fleste mennesker. Ikke desto mindre vælger mange brugere at deltage i beta-programmerne uden interesse, især ved at installere iOS 10 public beta eller installere macOS Sierra public beta. Husk, at du kan nedgradere iOS 10 beta tilbage til iOS 9.xx, og du kan også nedgradere macOS Sierra, så længe du har lavet sikkerhedskopier, før du opdaterer til beta-operativsystemerne.