Den bærbare computer tændes ikke: Sådan fejlfindes den

En bærbar computer kan muligvis ikke tænde af flere grunde. Et beskadiget eller defekt bundkort eller processor, en ødelagt vekselstrømsadapter eller en drænet batteripakke kan alle forhindre en pc i at starte. Hvis din bærbare computer ikke starter, før du antager, at problemet er relateret til hardwarefejl, skal du dog først bekræfte, at årsagen ikke er relateret til en defekt forbindelse.

Trin 1

Fjern lysnetadapteren fra den bærbare computer. Luk låget til den bærbare computer, og vend computeren om, så bunden vender opad. Sørg for, at batteripakken er installeret i det relevante rum og er låst eller skruet på plads.

Trin 2

Vend den bærbare computer igen, og sæt den ene ende af lysnetadapteren i strømstikket, der sidder på siden af ​​den bærbare computer. Sæt lysnetadapteren i væggen.

Trin 3

Bekræft, at vekselstrømsledningen er fastgjort til strømadapteren. Hvis din vekselstrømsadapter er tilsluttet en overspændingsbeskytter, skal du sørge for, at overspændingsbeskyttelsen er tilsluttet væggen, og at afbryderen er i "til" -position.

Åbn låget, og tryk derefter på knappen "Power". Hvis et gult eller rødt lys nær bunden af ​​den bærbare computer begynder at blinke, men den bærbare computer ikke tændes, skal du muligvis udskifte din lysnetadapter eller strømstikket på din computer. Hvis der ikke vises lys, skal du muligvis udskifte batteriet eller bundkortet.