Sådan repareres iTunes, når den ikke synkroniseres med iPhone, iPad eller iPod Touch

IOS går naturligvis i retning af ikke at skulle have iTunes, men i mellemtiden behøver du stadig at synkronisere en iPhone, iPad eller iPod touch til at kopiere musikbiblioteker, videoer, medier, udføre lokale sikkerhedskopier, apps og meget mere. ITunes synkroniseres typisk med en iOS-enhed uden hændelse, men nogle gange går det galt, og iTunes synkroniserer slet ikke. Hvis du befinder dig i den frustrerende situation, er det her, hvad du kan gøre for at rette det og få iPhone, iPod eller iPad til at synkronisere med iTunes på en Mac eller pc igen.Vi skal dække en række fejlfindingsture for at løse synkroniseringsproblemet her, prøv hver i faldende rækkefølge, indtil problemet er løst. Bemærk, at denne vejledning har til formål at løse de faktiske synkroniseringsproblemer (dvs. overførsel af data mellem iTunes og computeren), ikke med problemer med at registrere enhederne selv. Hvis iTunes ikke engang finder en iOS-enhed, skal du se denne vejledning for at løse detektionsrelaterede problemer.

Før start: Opdatering til den nyeste iTunes

Før du forsøger noget andet, skal du sørge for, at du har den nyeste version af iTunes på computeren. Dette gælder både Mac OS X og Windows. Nogle gange er det bare at opdatere til den nyeste version af iTunes nok til at løse alle synkroniseringsproblemer, især hvis desktopsoftwaren ikke er blevet opdateret om et stykke tid. Du kan altid downloade den nyeste version af iTunes direkte fra Apple ved at klikke her. Opdater iTunes, før du fortsætter.

1: Afslut og genstart iTunes, og udfør derefter en manuel synkronisering

Du skal bare afslutte iTunes, genstart appen og prøv at synkronisere igen. Nogle gange er det nok at få ting til at fungere igen.

1b: Synkronisering af værker, men ingen musik / film / apps Kopier over til iOS?

Hvis synkronisering nu virker, men intet indhold, går musik, apps eller film over til iPhone, iPad eller iPod, skal du kontrollere følgende:

  • På fanen "Sammenligning" skal du kontrollere, om "Manuel håndtering af musik og videoer" er aktiveret eller ej, hvis det derefter forsøges at slukke og tænde det igen, og træk manuelt en sang eller film over til iOS-enheden for at tvinge manuel synkronisering
  • Se under "Musik", "Film", "Apps", "Tv-programmer" eller respektive faner og vær sikker på at "Synkroniser musik", "Synkroniser film" osv. Er markeret og aktiveret
  • Prøv at tjekke og fjerne markeringen af ​​disse felter, og tryk derefter på knappen "Synkroniser" igen

Disse indholds- og medieoverførselsproblemer er ofte kun en misforståelse af, hvordan disse præferencer virker. Personligt foretrækker jeg manuelt at synkronisere min musik og medier, så jeg har alle de individuelle indholdssynkroniseringsfunktioner deaktiveret og synkroniser alt selv ved at trække og slippe.

2: Genautorisér iTunes og computeren

Hvis synkroniseringen fejler, synkroniseres knappen og er utilgængelig overhovedet, eller hvis du forsøger at synkronisere og intet overfører til iPhone, iPod eller iPad, skal du muligvis bare godkende computeren med iTunes:

  • Åbn iTunes med iOS-enheden, der er vedhæftet computeren via USB
  • Træk menuen "Butik" ned og vælg "Deauthorize This Computer"
  • Gå nu tilbage til menuen Store og vælg "Tillad denne computer"
  • Udfyld Apple ID og adgangskodeoplysninger, og vælg derefter "Autorisér"

Dette er et overraskende almindeligt problem, og det er meget nemt at løse. iTunes-autorisation fortæller Apple i det væsentlige, at apps, musik og medier, du har købt, tilhører dig, og at du har rettigheder til dem, og dermed medierne kan kopieres og synkroniseres til dine iOS-enheder.

Hvis du støder på autorisationsspecifikke problemer i forbindelse med 5-enhedens grænse, skal du muligvis afauthorisere andre maskiner, før du kan synkronisere iOS-enheden med den nuværende.

2: Genstart iOS-enheden

Genstart af en iPhone, iPad eller iPod touch handler kun om at holde tænd / sluk-knappen og startknappen samtidigt nede, indtil enheden genstarter. Teknisk kaldes denne tilgang en hård genstart, fordi det med vilje genstarter iOS-enheden, men i situationer, hvor tingene virker op, styrter eller bare ikke opfører sig korrekt, er det normalt mere effektivt at tvinge omstart end at bruge standard power-off tilgang .

Når iOS-enheden er genstartet, skal du prøve at synkronisere igen.

3: Genstart computeren

Ja, genstart af computeren kan være irriterende, men det er nok nok at genstarte en Mac eller pc, selvom det er nok til at løse problemet og få ting til at synkronisere igen. Dette gælder især hvis problemet har at gøre med en funktionsdæmper som iTunesHelper Service eller AppleMobileDevice Helper-processen.

4: Prøv den modsatte synkroniseringsmetode: Wi-Fi eller USB

Brug typisk Wi-Fi-synkronisering? Prøv at bruge et USB-kabel i stedet. Brug normalt et USB-kabel? Prøv at bruge Wi-Fi-synkronisering i stedet for at se, om det virker. USB-synkronisering er normalt den mest pålidelige metode, og det er ikke så sjældent, at wi-fi-synkronisering er lidt mere kræsen.

4b: Trådløs synkronisering tilfældigt stoppet Arbejde

Hvis du finder trådløs synkronisering for øjeblikket at stoppe med at arbejde, skal du typisk bare skifte funktionen til og fra igen for at få den til at fungere igen, hvilket skal gøres ved at forbinde iPhone, iPad eller iPod til computeren via USB og tjekke " Synkroniser over Wi-Fi "igen under fanen Oversigt. Det er stort set som at aktivere det igen for første gang, og tager kun et øjeblik:

Ved trådløs synkronisering skal du sørge for, at både iOS-enheden og computeren er på samme trådløse netværk. Det virker ikke, hvis de ikke er tilsluttet det samme netværk.

Hvis USB-synkronisering ikke virker, men Wi-Fi-synkronisering virker, har du muligvis et defekt USB-kabel, eller der kan være et problem med den USB-port, du forsøger at bruge, og det fører os til det næste fejlfindingstip.

5: Prøv en anden USB-port og USB-kabel

Ibland går USB-portene dårligt, og selv om det er ret sjældent, er det meget nemt at udelukke. Alt du skal gøre er at skifte USB-kabel fra en port til en anden og se om den fungerer.

Prøv også at bruge et andet USB-kabel helt, uanset om det er et andet lynkabel eller de gammeldags 30-polede adaptere. Nogle af de billigere tredjepartskabler er berygtede for ikke at fungere ordentligt og fører til synkronisering af problemer, og selv nogle af Apple-mærket kabler kan fungere, når de har været i brug i lang tid, især hvis du ser en underlig kink i kabel sig selv eller nogen formildning i det fysiske kabel.

6: Nulstil og gendan iOS-enheden

Har du stadig problemer? Prøv at nulstille og genoprette iPhone, iPad eller iPod touch. Den bedste måde at gøre dette på er gennem en tre-trins proces for at bevare dine data via en backup, og derefter nulstille den til ny og derefter gendanne fra en backup:

  • Opret en ny frisk backup af iOS-enheden, enten til iTunes eller til iCloud
  • Når backupen er færdig, skal du nulstille fabriksindstillingerne fra selve enheden ved at gå til Indstillinger> Generelt> "Slet alt indhold og indstillinger" - dette vil slette alt på iPhone, iPad eller iPod og returnere det til fabriksindstillingerne som om Enheden var helt ny, hvorfor det er vigtigt at først have oprettet en backup
  • Gendan nu iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af den backup, du netop har oprettet. Dette kan gendannes via iTunes eller iCloud fra de indledende opsætningsmenuer

Sikkerhedskopiering til iCloud og genoprettelse fra iCloud er ofte den mest enkle proces, men det kan være lidt langsommere end at bruge iTunes, fordi det skal overføre alle data over internettet i stedet for en lokal USB-forbindelse. På den anden side, hvis du har en defekt USB-forbindelse, er iTunes-metoden ikke mulig, og du skal bruge iCloud i stedet. Begge måder fungerer stort set ens, så det er virkelig et spørgsmål om, hvad du vælger.

Nulstilling og genoprettelse er det sidste fejlfindingstrin, du skal tage dig selv, og hvis tingene stadig ikke fungerer korrekt, så fortsæt og kontakt den officielle Apple-supportlinje eller besøg en Genius-bar for at få tingene løsnet.