Sådan spores placeringen af ​​mobiltelefoner

GPS er en af ​​de hotteste nye teknologier, der er tilgængelige. Det giver dig mulighed for at finde rutevejledninger til næsten hvor som helst lige fra dit eget køretøj. Det hjælper også med at yde hjælp til dem, der foretager nødopkald fra deres mobiltelefoner. Og nu, ved hjælp af en mobiltelefonsporingstjeneste, kan du bruge den til at spore dine venner og familiemedlemmer. Med nem opsætning og rimelige gebyrer er mobiltelefonsporing blevet populær blandt forældre, ægtefæller og alle andre, der ønsker at holde øje med nogen.

Få tilladelse fra den person, hvis mobiltelefon du agter at spore.

Sørg for, at den telefon, du vil spore, er udstyret med GPS-teknologi. Telefoner, der kan spores, inkluderer Motorola iDEN-telefoner, BlackBerry, Android- og Windows Mobile-telefoner. Du kan finde ud af, om en bestemt telefon har GPS ved at spørge din mobiltelefonrepræsentant eller konsultere telefonens manual.

Kontroller, om den mobiloperatør, som den person, du vil spore, abonnerer på understøtter GPA-sporing. De fleste store luftfartsselskaber gør det, og et stigende antal mindre luftfartsselskaber tilbyder også GPS-funktioner. Du kan finde ud af, om en given operatør understøtter GPS ved at tjekke virksomhedens websted eller ringe til kundeservice.

Vælg en sporingstjeneste, der fungerer sammen med mobiloperatøren for den person, hvis telefon du vil spore. Du kan finde sådanne tjenester via mobiloperatørens websted.

Installer sporingssoftwaren på telefonen (hvis nødvendigt), og registrer den hos sporingstjenesten. Du skal nu være i stand til at spore mobiltelefonens placering online.

Tips

Nogle sporingstjenesteudbydere tilbyder pakker, der inkluderer mobiltelefoner med allerede installeret software. Spørg tjenesteudbyderen eller din mobiloperatør for detaljer. Sporingstjeneste faktureres normalt separat fra mobiltelefontjeneste.

Advarsler

At spore en persons mobiltelefon uden hans eller hendes tilladelse er en krænkelse af privatlivets fred, og det er ulovligt.