Skal jeg åbne en separat bankkonto til min Etsy-forretning?

Etsy er en online markedsplads for enkeltpersoner til at sælge deres kunsthåndværk, kunst, håndværksforsyninger og vintageartikler. Enhver, der seriøst vil forfølge en indkomst fra en Etsy-butik, skal sætte sin butik op som en lille virksomhed. Selvom der ikke findes specifikke krav til den type bankkonto, du bruger, er det klogt at holde dine personlige og forretningstransaktioner adskilt fra hinanden.

Virksomhedskonti

Etsy kræver ikke, at du har en separat bankkonto; at have din egen forretningskonto gør det dog lettere at skelne mellem dine personlige udgifter og dine forretningsudgifter. Hvis du beslutter at åbne en mindre kontokonto, foreslår Bankrate-forfatter Jay MacDonald, at du leder efter en konto med lave gebyrer, der også tilbyder funktioner, som din specifikke virksomhed har brug for. Vær forberedt på at besvare spørgsmål, såsom hvor mange indskud, du planlægger at foretage hver måned, såvel som det gennemsnitlige antal checks, mængden af ​​kontanter, du vil indbetale og hæve, og minimums- og gennemsnitsbalancen, du har på kontoen.

Betalingsbehandling

Som sælger på Etsy kan du vælge at acceptere personlige checks, postanvisninger og PayPal. Hvis du planlægger at acceptere personlige checks og postanvisninger, skal du angive din postadresse, så kunderne kan sende deres betalinger til dig. Med PayPal kan du anmode om en check eller vælge at linke din PayPal-konto til en bankkonto for at modtage dine betalinger. Ved at linke din forretningskontokonto til din PayPal-konto vil du være i stand til at holde styr på alle PayPal-transaktioner, der er foretaget til forretningsformål.

Fordele

Hvis du holder din personlige økonomi adskilt fra din Etsy-virksomhedsøkonomi, vil det gøre det meget nemmere at organisere dit forretningsbudget og indgive dine skatter. I stedet for at ødelægge din hjerne for at huske alle dine indtægter og udgifter det næste år i skatteperioden, vil du have klare optegnelser. Disse poster er afgørende for at bevise dine forretningsudgifter, hvis du ender med at blive revideret. Hvis IRS har brug for at kontrollere, om du driver en legitim virksomhed eller bare udarbejder som en hobby, vil en faktor det overveje, om du fører en separat kontrolkonto, siger finansplanlægger Richard Salmen i magasinet "Entrepreneur".

Overvejelser

For dem, der sælger på Etsy på et minimalt niveau som en hobby, er det muligvis ikke muligt at åbne en virksomhedskonto, da mange banker kræver minimumssaldoer og opkræver gebyrer for deres tjenester. Det er dog stadig vigtigt at holde løbende dokumentation for dine transaktioner. Hvis du bruger et budgetteringsprogram til dit personlige liv, såsom Quickbooks, Intuit eller Quicken, skal du holde en separat konto for Etsy-salg. Ellers skal du oprette et regneark for at spore dine transaktioner, så du har en post, når det er tid til at indgive dine skatter. Det er også en glimrende måde at spore dine fremskridt på.