Fix IOS Apps Fast på "Venter ..." Under Download & Install

Hvis du forsøger at installere eller downloade en håndfuld iOS-apps, er nogle gange en app eller endda hele din startskærm fyldt med appikoner, der er mærket "Venter ...". Endnu værre, nogle gange kan de apps, der sidder fast på "Venter", være uden at nogen af ​​fremdriftslinjerne bevæger sig, da det ikke lykkes at downloade eller installere.

Må ikke svede det, hvis dine iPhone- eller iPad-apps omdøbes som "Venter", og de sidder fast i den status, kan du reparere dette ret let med de to metoder, der er beskrevet nedenfor.


Dette gælder for alle versioner af iOS, der sidder fast i "Venter" -apps, men prøv den første metode, der er nævnt, før du går helt ud med en genstart af iPhone- eller iPad-enheden.

Sådan repareres apps fast på "Vent" på iPhone og iPad

Den enkleste måde at lave en app fast på "venter" er ganske let, her er hvad du gør:

  1. Find de app (er), der sidder fast på "Venter"
  2. Tryk let på et enkelt appikon, så det står "Pauset", og tryk så på det pågældende ikon igen for at se, om det genoptages at downloade
  3. Efter en vellykket pause og genoptagelse af den fastlåste app, skal statusen "Venter" ændres i et øjeblik til standard download- og installationsprocessen

Hvis du downloader, opdaterer eller installerer flere apps på samme tid, og der er flere apps, der sidder fast på "Venter", er det en god ide at sætte de fleste af dem i pause og forsøge bare at opdatere eller downloade en app ad gangen. Dette gælder især for båndbreddebegrænsninger eller dem med langsommere internetforbindelser. Ved at tillade en enkelt app at downloade og opdatere ad gangen, bevæger den sig ofte hurtigere.

iOS Apps stadig sidder fast ved at vente? Prøv en genstart af en enhed

Hvis pause og genoptagelse ikke fungerede, kan du genstarte iPad, iPhone eller iPod touch, og det vil ofte afhjælpe de apps, der sidder fast på "venter" -problemet.

Du kan opleve et relateret problem, hvor apps fra App Store siger, at de er "Installer", selv om de ikke vises på IOS-startskærmen endnu, og det løstes også med en genstart i de fleste scenarier.

Det er ikke helt klart, hvad der forårsager dette, selvom det ser ud til, at mange mennesker støder på problemet lige nu, når de flytter fra en gammel iPad til en ny. Det kan være, at Apples servere overbelastes med downloads fra App Store, eller det kan være en fejl.