Sådan øges satellit-tv-signalstyrken

Elementer, du har brug for

  • Stige

  • Grenskærere

  • Kabelskærere

  • RG-6 koaksialkabelspole

  • RG-6 hanstik (2 pr. Splejsning)

  • RG-6 hunstik (2 pr. Splejsning)

  • Coax krympeværktøj

Der er to hovedårsager til dårlig satellitmodtagelse. Den første er visningshindringer; din modtagelse bliver meget dårlig, hvis du ikke har et klart overblik over den sydlige himmel, hvis du overhovedet kan få et signal. Den anden er i ledningerne mellem skålen og modtagerboksen inde i dit hus. Der er mange miljøfaktorer, der kan nedbryde ledningsforløbet mellem din skål og din modtager.

Fjernelse af forhindringer

Gå til, hvor din skål er placeret. Brug en stige, hvis den er høj.

Kig langs synsfeltet på din tallerken. Dette skal være fra bagsiden af ​​skålen til omtrent forsiden af ​​LNB-omformeren (Low Noise Block). Kontroller for forhindringer, såsom trægrene eller andet løv.

Brug græsskærere til at fjerne grene, der blokerer parabolens udsigt over satellitten. Sørg for, at du har tilladelse, hvis filialerne ligger på en anden persons ejendom.

Kontroller signalstyrken, og gentag om nødvendigt.

Kontrol af kabler

Kontroller hele kabelføringen. Start ved parabolantenne og arbejd dig tilbage til modtageren.

Se efter krymper, skiver eller skår i kablerne.

Bemærk placeringen af ​​eventuelle skader, der finder sted.

Stram eventuelle løse forbindelser, du finder.

Fortsæt til næste afsnit, hvis der er skader. Ellers skal du kontrollere signalstyrken.

Splejsning af en beskadiget sektion

Skær det beskadigede afsnit ud; Fjern mellem tre og fem tommer kabel til hver side af det beskadigede punkt.

Skær et stykke nyt kabel, der er langt nok til at dække hullet tilbage ved at fjerne det beskadigede afsnit. Tilføj tre inches til den samlede længde i begge ender.

Brug krympeværktøjet til at fjerne coax'en omkring en tomme tilbage fra enderne, både på det nye kabel og det originale kabel.

Installer koaksestikkene. Det nye kabel skal have et hanstik i den ene ende og et hunstik i den anden; det originale kabel skal have et hunstik på den ene side af splejsningen og en han på den anden.

Krymp stikene ned og skru splejsen på plads.

Kontroller signalstyrken på modtageren, og gentag om nødvendigt.

Tips

Hvis det originale kabel er mere end fem år gammelt eller har brug for mere end to eller tre splejser, bør du overveje at udskifte hele løbet.

Hvis din signalstyrke stadig er mindre end optimal, skal du muligvis udskifte LNB på skålen, modtageren eller begge dele.

Kontroller, at kablerne er på niveau. Mange ældre huse bruger RG-59-kabel, hvilket ikke er tilstrækkeligt til de lange kørsler, som satellitforbindelser normalt kræver.