Sådan ilægges papir i en faxmaskine

Sådan ilægges papir i en faxmaskine. Hvordan du ilægger papir i en faxmaskine afhænger normalt af typen af ​​faxmaskine, og om du vil have, at papiret automatisk eller manuelt føres gennem maskinen. Her er de mest almindelige måder at ilægge papir på en faxmaskine på.

Læg det udgående dokument med forsiden opad eller forsiden nedad afhængigt af dit brands faxinstruktioner. Mange faxmaskiner kræver, at udgående dokument indlæses med forsiden nedad. Hvis din faxmaskine er en kombinationsfax, scanner og / eller printer, behøver du muligvis ikke fysisk at indlæse det udgående dokument, da faxmaskinens software beder dig om at vælge en allerede eksisterende eller scannet computerfil til fax.

Åbn faxmaskinens papirbakke, eller læs producentens instruktioner for at bestemme, hvor meget papir du skal fylde bakken. Hvis din faxtjeneste er intern i en stor kommerciel kopimaskine, kan det være nødvendigt med flere pakker papir for at fylde bakken.

Mål den mængde papir, du har brug for. Tap forsigtigt kanten af ​​din papirpakke på en plan overflade, så alle arkene er justeret, og der ikke er noget vildt papir, der stikker ud.

Fyld faxmaskinens papirbakke for at modtage en papirtransmissionsbekræftelse af udgående faxer eller for at udskrive indgående. Husk, at de fleste papirbakker har små faner i hvert hjørne af bakken eller en påfyldningslinje, så du ikke kan overfylde bakken og forårsage papirstop.