Hvordan man laver et vandfald i RCT3

Udgivet af Atari i 2004, fortsætter Roller Coaster Tycoon 3 (RCT3) traditionen med at droppe spilleren på en grund med alle de værktøjer, der er nødvendige for at skabe og administrere en blomstrende forlystelsespark. Nogle af de mere tilpassede funktioner i RCT3 vedrører landskabspleje og geografi. RCT3-udvidelsespakken Soaked! Udvider disse muligheder endnu mere ved at lade spilleren skabe vandfald af enhver størrelse. Mens nogle spillere har problemer med denne funktion, er det let at oprette et vandfald, så længe du forstår et par terrorformeringsprincipper.

Find et fladt, tomt plot nær din park.

Vælg værktøjet "Raise Land", og sørg for, at skærmgitteret er mindst 12 x 12 kvadrater i størrelse. Når du mestrer denne teknik, kan du lave dine vandfald i hvilken størrelse du vil. Indtil videre skal du holde fast i den større størrelse, så du tydeligt kan se spillets vandfaldsfunktionalitet.

Hæv landet til den ønskede højde. De mest imponerende vandfald er høje, så hæv jorden mindst 15 firkanter. Reducer skærmgitteret med to firkanter, placer det i midten af ​​det hævede land, klik på knappen "Nedre land", og slip jorden en firkant. Du får det, der ligner et landtårn med en hævet kant, svarende til et slot.

Opgrader skærmgitteret med to firkanter og placer det på jorden ved siden af ​​det hævede afsnit, så kanterne rører ved hinanden.

Sænk landet et eller to firkanter. Du kan gøre dette afsnit dybere, men det er ikke nødvendigt og er derfor spild af dine dyrebare dollars.

Klik på værktøjet "Vandfald". Klik en gang i det sænkede afsnit under tårnet for at fylde det med vand.

Klik igen på toppen af ​​dit landtårn i det sænkede område for at fylde det med vand. Spillet vil genkende, at de tilstødende vandområder kun er adskilt af en vandret firkant og flere lodrette firkanter, hvilket får vandfaldet til at vises, til stor glæde for dine parkdeltagere.

Tips

Når du rejser jord, skal du vige tilbage fra at bruge "Mesa" -funktionen. Mens nogle brugere har formået at få vandfaldsfunktionen til at arbejde med mesas, synes de buede kanter på landformen at forvirre spillet. Hold dig til "Firkant" -funktionen for at gøre det lettere for dig selv.