Sådan opbygges din egen CCTV DVR

En CCTV (Closed Circuit TV) DVR er en enhed, der bruges til at optage sikkerhedskameravideo, der kan ses enten live eller afspilles på et senere tidspunkt. Hvis du ejer en virksomhed eller ejendom, som du ikke har let adgang til, kan du installere et Closed Circuit TV-system. Dette er fantastisk, fordi du kan se og gennemse video, når du vil. Et CCTV-system registrerer aktivitet, når det sker, og gemmer videoen i en DVR (Digital Video Recorder) for at se den. De kan programmeres til at optage ALLE aktiviteter eller kun optage, når bevægelse registreres. Hvis du kun optager på aktivitet, vil dette spare diskplads, da det ikke altid kører. Denne opsætning kan installeres på en computer, som du allerede ejer.

Trin 1

Køb et kamerasystem som Panasonic eller Mobotix. Disse systemer leverer kameraet / kameraerne og CCTV DVR-softwaren. Dette er praktisk, da du er garanteret kompatibilitet med alt udstyr.

Trin 2

Brug en computer med en stor harddisk, f.eks. 500 gigabyte til en terabyte lagerplads. Størrelsen er kritisk, hvis du vil arkivere en betydelig mængde video (op til uger ad gangen).

Trin 3

Følg instruktionerne for at installere kameraet, da mange af dem sender over dit computersystems lokale netværk. Når du kan se videofeed på din computer, er det tid til at installere DVR-softwaren. Installer softwaren i henhold til producentens anvisninger, og lad den oprette forbindelse til kameraet.

Konfigurer DVR-softwaren. De tilbyder mange muligheder, såsom kvalitet, størrelse, tilbageholdelseslængde og typen af ​​optagelse, udløsende på aktivitet eller live-altid-videooptagelse.