Fejlfinding af Canon faxmaskine

Canons faxmaskiner er designet til mellemstore til tunge applikationer. Afhængigt af den valgte model kan de sende en side på 3 til 6 sekunder og have en hukommelseskapacitet på mellem 60 og 450 sider. De varierer i størrelse og vægt, med deres tungeste maskine, der vejer næsten 25 pund, og deres letteste vejer kun 9 pund. Uanset hvilken maskine du vælger, vil du sandsynligvis støde på nogle problemer. Prøv at fejle din faxmaskine alene, før du ringer til kundeservice.

Problemer med udskrivning

Hvis din Canon-faxmaskine bipper, mens der udskrives, skal du muligvis fjerne papirstop. Hvis der slet ikke udskrives noget fra din enhed, skal du sørge for, at enheden er korrekt tilsluttet en strømkilde. Kontroller, at du har fjernet plastforseglingen fra blækpatronen, og at du har installeret den korrekt. Din ejermanual vil have instruktioner om installation. Hvis udskriften er skæv på en eller anden måde, skal du kontrollere, om udskriftsmediet er lagt korrekt i universalbakken, og at papirudleveringsåbningen ikke er blokeret. Hvis din udskrift har lodrette hvide striber over det, skal du muligvis omfordele toner inde i patronen. Hvis dette ikke løser dit problem, kan du prøve at udskifte tonerpatronen.

Faxproblemer

Hvis din Canon-faxmaskine ikke sender en fax, skal du kontrollere, om maskinen er indstillet til den rigtige telefonlinjetype. Sørg for, at dokumentet er indlæst korrekt, og at den hurtigopkaldskode, du indsatte, blev registreret korrekt. Sørg for, at du ringede det rigtige nummer, og at telefonlinjen fungerer. Hvis den anden parts faxmaskine er løbet tør for papir, kan dit dokument sandsynligvis ikke sendes. Derudover skal den anden parts faxmaskine være kompatibel med din faxmaskine. Din brugervejledning indeholder oplysninger om kompatible maskiner samt om, hvordan du kontrollerer om de andre nævnte trin.

Modtagelse af problemer

Hvis din faxmaskine ikke kan modtage faxer automatisk, skal du sikre dig, at du har indstillet din maskine til automatisk at modtage dem. Derudover kan enheden muligvis allerede have et dokument gemt i hukommelsen, og der er ikke mere hukommelse tilgængelig. Se om der opstod en fejl under modtagelse ved at kontrollere LCD-skærmen for en meddelelse. Du kan også udskrive en aktivitetsrapport og kontrollere for en fejlkode. Hvis ingen af ​​disse er dit problem, skal du sørge for, at universalbakken ikke er tom, og at telefonlinjen er tilsluttet korrekt.