Liste over forudbetalte mobiltelefonselskaber

I det 21. århundrede har forudbetalte mobiltelefonmuligheder ganget sig. De førende forudbetalte mobiltelefonabonnementer med landsdækkende dækning inkluderer en række telefonmodeller, betalingsplaner og ekstraudstyr, der engang var begrænset til efterbetalte mobiltelefonkunder. Imidlertid har næsten alle forudbetalte planer højere pr. Minut end efterbetalte planer, og de fleste forudbetalte telefoner har begrænset eller ingen international roaming tilgængelig.

AT&T Go-telefon

AT & T GoPhone tilbyder to planer: en betaling pr. Minut plan og en månedlig faktureret plan. Pay-per-min-planen kan genopfyldes ved at købe genopfyldningskort online eller telefonisk med et adgangsgebyr på dage, hvor telefonen bruges. Den månedlige plan suppleres med automatiske hævninger fra brugerens kredit- eller betalingskort eller checkkonto og giver brugerne mulighed for at foretage internationale opkald fra USA. Begge planer har landsdækkende langdistance, tekstbeskeder, dataplanmuligheder og downloads. Ubrugte minutter rulles over til den følgende måned med begge GoPhone-planer. Abonnenter er også i stand til at strejfe internationalt i Mexico med begge planer. Mange GoPhone-modeller fås til nedsatte priser, selvom mange af telefonerne er ældre eller renoverede modeller.

T-Mobile forudbetalte planer

T-Mobile tilbyder to forudbetalte muligheder: Betal med dagen og Betal som du går. FlexPay-indstillingen giver brugerne adgang til månedlige planer på forudbetalt basis. Brugere kan genopfylde deres konti eller andres konto med et forudbetalt kort online med et kredit- eller betalingskort, en checkkonto eller gennem en speciel FlexPay-konto. Brugere på Pay As You Go-indstillingen når automatisk guldstatus med 15 procent rabat på fremtidige minutpåfyldninger, når de bruger $ 100 i alt på deres konti. Sidekick-pakken inkluderer ubegrænset indenlandsk e-mail, browsing, sms'er og instant messaging (IM'er) til et lavt dagligt adgangsgebyr med taleopkald faktureret til en fast pris pr. Minut og er rettet mod teenagere. Brugere til alle planer kan foretage indenlandske langdistanceopkald gratis, med internationale opkald fra USA er også tilgængelige. Brugere på Pay as You Go, Pay by the Day og FlexPay-planerne kan også bruge deres telefoner i Canada eller Mexico. T-Mobile tilbyder rabatter på de telefoner, den stiller til rådighed for forudbetalte kunder, hvilket er en sjældenhed. Undtagelsen er Sidekick, som kun fås til fuld detailpris.

Tracfone

Tracfone tilbyder årlige planer, månedlige planer og pay as you go planer, alt sammen uden kontrakter, indskud eller kreditchecks. Tracfone bruger netværkene fra en række trådløse operatører til at levere landsdækkende service og fakturerer sine kunder på få minutter, ikke dollars. Genopfyldning sker med kontanter, check- eller kredit- og betalingskort på detailforretninger og med kredit- eller betalingskort online eller telefonisk. Brugere kan foretage ubegrænsede indenlandske langdistanceopkald og sende og modtage sms-beskeder. Imidlertid skal der foretages internationale opkald via Tracfone International Long Distance (ILD) -planen, der nødvendiggør opkald til et 800-nummer for at få adgang til det internationale netværk. Indenlandsk roaming er tilladt uden ekstra beregning, men der er ingen international roaming uden for USA, Puerto Rico og De Amerikanske Jomfruøer. Tilgængelige telefoner varierer efter sted. Valget er begrænset, men siden har et link til Net10-webstedet med flere tilgængelige telefoner.

Verizon Wireless

Verizon Wireless tilbyder sine forudbetalte kunder fire serviceniveauer. Grundlæggende service har intet dagligt adgangsgebyr og et fast gebyr pr. Opkald. de andre planer har forskellige adgangsgebyrer, der gælder de dage, telefonen bruges. Brugere har flere genopfyldningsmuligheder: forudbetalte kort, kontant betaling i et autoriseret afsætningsmulighed, telefonisk eller online med betalingskort eller kreditkort eller ved automatisk betaling på en bestemt dag hver måned, eller når den forudbetalte saldo når et bestemt beløb. Verizon-forudbetalingskunder har adgang til en bred vifte af multimedietjenester, herunder VCast Music med Rhapsody, videomeddelelser og online browsing. Indenlandske og langdistanceudgående opkald er tilgængelige landsdækkende. Indenlandsk roaming er også tilladt mod et tillægsgebyr samt international roaming til Canada, Mexico, Puerto Rico, De Amerikanske Jomfruøer og Bermuda. Verizon tilbyder en bred vifte af telefoner, hvoraf de fleste har en indledende airtime-bonus inkluderet.