Nye Apple reklamer: "Human Family" til iPhone, og Pitching iPad Pro som "Computer"

Apple har begyndt at køre et par nye annoncer, hvoraf den ene markedsfører iPad Pro som en "computer", og den anden, der demonstrerer iPhone-kameraet, ved at vise forskellige portrætter af mennesker som portrætteret i billeder, videoer og Live Photos.

Hver reklame er blevet indlejret nedenfor for nem visning.

Den menneskelige familie - Shot på iPhone

Med titlen "Den menneskelige familie" er den minuts lange kommercielle del af den igangværende Shot on iPhone-kampagne, der viser iPhone-kameraets muligheder, denne gang med vægt på portrætter.

Forskellige funktioner i iPhone-kameraet og flere redigeringseffekter er demonstreret i portrætterne, herunder talrige sort / hvid-billeder, videoer og Live-fotos.

Den nye iPhone-reklame er tale fortalt af sen poet Maya Angelou, der reciterer sit digt "Human Family", der starter som "Jeg noterer de åbenlyse forskelle i den menneskelige familie ..."

Den kommercielle er kun en del af digtet af Maya Angelou, som sandsynligvis skærer et par segmenter af digtet for at forkorte kommercielt ned til et minut i længden. Hele diktet som omtalt af Maya Angelou kan høres her hos Scientific American, hvor det er 1:45 (versus 1:00 minutter længden af ​​Apple-reklamen).

iPad Pro - Hvad er en computer?

Den anden kommercielle er til iPad Pro og placerer iPad Pro som en computer. Fortællingen viser, at iPad Pro er brugt af sig selv og også med tilbehør til Smart Keyboard og Apple Pencil. IPad Pro-annonce slutter med tagline; "Forestil dig, hvad en computer kunne gøre, hvis din computer var en iPad Pro"

IPad Pro-kommercielt viser funktioner som Slide Over til iPad, Billede i billedtilstand og kraftig brug af Microsoft Office-applikationer.

Hvis iPad Pro-annonce virker vagt kendt, kan det skyldes, at Microsoft i flere år har tilbudt lignende pitches og temaannoncer for deres lignende tabletprodukt, Microsoft Surface.

Begge reklamer flyver nu på tv og webannoncer.