Sådan finder du din Exchange-e-mail-adgangskode

Når du har udvekslings-e-mail, hvad enten det er via Microsoft, Nokia, Intermedia eller en af ​​de hundredvis af webbaserede e-mail-servere, er det vigtigt at vide, at du har den ultimative kontrol inden for sikkerhed. At kende din e-mail-adgangskode betyder, at du altid kan komme ind på din konto. Hvis du ikke ved det, kan du nemt finde ud af det.

Klik på "Glemt adgangskode" under dit e-mail-login, hvis du har denne mulighed i dit særlige udvekslings-e-mail-program.

Angiv de rigtige oplysninger for at nulstille din adgangskode. Dette inkluderer typisk dit navn, din adresse eller telefonnummer, dit arbejds-ID-nummer eller andre specifikke oplysninger, du gav, da kontoen blev oprettet. Det kan også omfatte svar på hemmelige spørgsmål, du blev stillet på forhånd. Den sendes derefter til dig i den e-mail, du har angivet som din sekundære e-mail.

Kontakt helpdesk eller teknisk support til din Exchange-e-mail-server, hvis du ikke har et link "Glemt adgangskode". De nulstiller din adgangskode for dig, når du har bevist, hvem du er.