Sådan opbygges et gratis Yahoo-websted

Elementer, du har brug for

  • Computer

  • internetforbindelse

Yahoo.com tilbyder brugerne et antal betalte pakker til hosting af websteder. Der er dog en platform på Yahoo til opbygning af dit eget websted, der er gratis. Yahoo Geocities leverer gratis webhosting, forudsat at du ikke er imod tredjepartsannoncering, og begrænsninger i udseendet og anvendeligheden af ​​din side. Følgende er en trinvis vejledning til opbygning af et gratis Yahoo-websted.

Sådan opbygges et gratis Yahoo-websted

Registrer dit websted. For at oprette en side på Yahoo skal du først være en registreret bruger. Du kan gøre dette ved at oprette et bruger-id og en adgangskode på Yahoo-hjemmesiden. Når du er færdig, skal du logge ind og finde Geocities ved at rulle ned til den nederste venstre kolonne på Yahoo-hjemmesiden til en liste med titlen "Featured Services." Klik på Geocities-kuglen. Find muligheden for et gratis websted, og klik på "tilmeld dig". link. Efter indsendelse sendes du automatisk en e-mail, der byder dig velkommen til Geocities og bekræfter din websteds URL.

Sådan opbygges et gratis Yahoo-websted

Vælg dit værktøj. Når du klikker på linket i din "Velkomst" -mail, finder du, at der er tre måder at opbygge dit websted på Yahoo. Den første er Yahoos vigtigste værktøj, PageBuilder, som er en brugervenlig platform, der giver dig fleksibilitet i udseendet og følelsen af ​​dit websted. Den anden er guiden Yahoo Page. Denne mulighed hjælper dig med at oprette et websted på få minutter, men dine valg af farve, layout og funktioner er begrænset til omkring et dusin valg. Den tredje er at oprette dine egne HTML-filer og uploade dem til Yahoo-filserveren. Vælg Yahoo PageBuilder for at opbygge dit websted.

yahoo, side, ysite, klik, vælg, vil, oprette, bruger, tyahoo, venstre, brugere, hosting, bygning, geocities, tlooknd

Vælg din baggrund og titel. Når PageBuilder er indlæst, åbner det et vindue, der viser en tom side. Dette er din startside. Klik på fanen "fil" i øverste venstre hjørne, og rul til "ny side". Vælg derefter fanen "Indsæt", rul til "Grundlæggende" og derefter til "Baggrund". Du kan indstille et billede som din baggrund eller klikke på knappen, der siger "Indstil baggrundsfarve." Brug derefter fanen "Grundlæggende" til at tilføje et tekstfelt. Klik på tekstfeltet, og skriv din titel. Brug tekstværktøjslinjen øverst på siden til at ændre skrifttype, størrelse eller farve.

Sådan opbygges et gratis Yahoo-websted

Opret tekst og billeder. Brug fanen "Indsæt" og "Grundlæggende" til at indsætte et andet tekstfelt til hovedområdet på din side. Brug denne tekst til at forklare formålet med dit websted, byde din seer velkommen eller afgive en erklæring. Når du indsætter et foto, vises en pop op-vindue, der giver dig mulighed for at indsætte et billede fra dit clipart-galleri eller et fra din computer. Brug prompten til at gennemse din harddisk og uploade det foto, du kan lide. For at justere dit tekstfelt eller dit foto skal du blot klikke på elementet og trække hjørnerne for at ændre størrelsen eller trække hele rammen for at flytte det.

Sådan opbygges et gratis Yahoo-websted

Opret din menu. De fleste hjemmesider inkluderer en menu, der forbinder brugere til webstedets undersider. Når du har besluttet, hvilke alternative sider du vil medtage, kan du konstruere din menu ved at indsætte knapper eller tekst og linke dem til nye sider. Du kan også inkludere sjove tilføjelser til dine seere, f.eks. "Sideeffekter", som kan animere elementer på din side. Eller brug nogle af Yahoos præfabrikerede funktioner, f.eks. Et tidsstempel eller et søgefelt. Der er også funktioner, der giver dig mulighed for at give dine seere et opslagstavle eller gæstebog.

Tips

Du kan vælge at bruge en forudbygget tema-skabelon til dit websted ved at klikke på "fil" i øverste venstre hjørne og rulle ned til "Ny side fra skabelon." Dette åbner en pop-up, der viser temaer, du kan vælge imellem.

Advarsler

Dit websteds URL vil være dit login-brugernavn, så når du tilmelder dig Yahoo, skal du vælge et brugernavn, som du også vil have som adresse på dit websted.